Hoe vind je je droomhuis in een krappe woningmarkt?

19 april 2021

Hoe vind je je droomhuis in een krappe woningmarkt?

Ben je op zoek naar een andere woning? Vis je steeds achter het net? Of lukt het gewoon niet om jouw woning te vinden? Wij geven je graag advies hoe je in deze krappe woningmarkt toch nog kans kunt maken op jouw droomhuis.  Met deze 4 tips vind jij jouw droomhuis wél!

Tip 1: Schrijf je in op Cirkl
4×1 Makelaardij is aangesloten bij Cirkl. Met deze dienst krijg je als woningzoeker toegang tot extra woningaanbod dat nergens anders te koop staat. Ons kantoor biedt hiermee een mogelijke oplossing voor het tekort aan woningen en geeft je perspectief op het vinden van een nieuwe woning. Inschrijven kan via: https://www.4×1.nl/cirkl/.

Tip 2: Schakel een aankoopmakelaar in
Een aankoopmakelaar helpt je bij je zoektocht. Met een groot netwerk, de juiste ingangen en veel vakkennis begeleidt een aankoopmakelaar je in het gehele traject. Een aankoopmakelaar is vakkundig, emotioneel minder betrokken en geeft je, naast tips voor woningen, ook tips over hoe je in het bezit kunt komen van jouw droomhuis. Hij helpt je met de bezichtigingen, let op alle bouwtechnische punten van een woning en zorgt voor soepele onderhandelingen wanneer je een bod wil uitbrengen. Waarom zou je het kopen van een woning zelf doen, als je gebruik kunt maken van iemand met verstand van zaken die de kans van slagen mogelijk vergroot?

Tip 3: Schrijf je in als zoeker
Je kunt je bij ons als zoeker inschrijven, zodat je ons nieuwe woningaanbod per mail ontvangt, nog voor de woning op Funda verschijnt. Inschrijven doe je via: https://www.4×1.nl/gratis-zoekopdracht/.

Tip 4: Social media is hot!
Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod, tips, trends en alles waar je als woningzoeker voordeel van hebt.

Wil je meer informatie? Of een persoonlijk adviesgesprek over de bovenstaande informatie? Bel dan naar 0229-285170 of mail info@4×1.nl.

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×