Aankoopmakelaar

Een huis kopen? En zoek je een aankoopmakelaar?

Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor een aankoopmakelaar.

Bij het kopen van een woning komt een aantal zaken kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging, tot het uitbrengen van een bod. Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor iemand met verstand van zaken. Iemand die dagelijks met aan- en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Corné van Dis van 4×1 Makelaardij heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningen aankopen.
Samen vinden wij de ideale woning!

Woning bezichtigen

Zodra je een woning op het oog hebt maak je een afspraak voor een bezichtiging met de verkopend makelaar. Tijdens deze bezichtiging kun je de sfeer van de woning proeven en beoordelen of de ruimtes en de buurt je aanspreken. Corné gaat vervolgens een keer met je mee en let vooral op de bouwkundige staat, rechten die rusten op de woning en of de vraagprijs marktconform is. Over deze en andere belangrijke aspecten adviseren wij je graag!

Aankoopmakelaar

Als je besluit de woning te willen kopen, dan voeren wij, namens jou,
de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen.
Ook adviseren wij de datum van overdracht en beoordelen we de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend nemen wij deze uitgebreid met je door voordat je deze tekent.

Woning overdracht

Voorafgaand aan de dag dat de woning jouw eigendom wordt controleren wij de akte van levering. Op de dag van de overdracht staan wij je bij tijdens de eindinspectie.
We beoordelen of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Ook begeleiden wij je bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Nazorg

Wanneer je na de overdracht op problemen stuit, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Kies voor de deskundige aankoopbegeleiding van 4×1 Makelaardij.
Bel ons op telefoonnummer 0229-285170 of via e-mail: info@4×1.nl

Neem contact op

Anja Kolken-Saal

Zwaag

"Met beide makelaars was het contact erg goed! Ik werd snel op de hoogte gebracht als er een bezichtiging geweest was!"

4/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×