Aankoopmakelaar

U gaat een huis kopen en zoekt een aankoopmakelaar

Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor een aankoopmakelaar.

Bij het kopen van een woning komen een aantal zaken kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging, tot het uitbrengen van een bod. Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor iemand met verstand van zaken. Iemand die dagelijks met aan – en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. De makelaars van 4×1 Makelaardij hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningen aankopen.
Samen met u vinden zij de ideale woning!

Woning bezichtigen

Zodra u een woning op het oog heeft maakt u een afspraak voor een bezichtiging met de verkopend makelaar. Tijdens deze bezichtiging kunt u de sfeer van de woning proeven en beoordelen of de ruimtes en de buurt u aanspreken. Uw 4×1 Makelaar gaat vervolgens een keer met u mee en let vooral op de bouwkundige staat, rechten die rusten op de woning en of de vraagprijs marktconform is.
Over deze en andere belangrijke aspecten adviseren wij u graag!

Aankoopmakelaar

Als u besluit de woning te willen kopen, dan voeren wij, namens u, de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen. Ook adviseren wij de datum van overdracht en beoordelen we de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend nemen wij deze uitgebreid met u door voordat u deze tekent.

Woning overdracht

Voorafgaand aan de dag dat de woning uw eigendom wordt controleren wij de akte van levering. Op de dag van de overdracht staan wij u bij tijdens de eindinspectie.
We beoordelen of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken.
Ook begeleiden wij u bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Nazorg

Wanneer u na de overdracht op problemen stuit, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Kies voor de deskundige aankoopbegeleiding van 4×1 Makelaardij.
Bel ons op: 0229-285170.

Neem contact op

Dhr. van Zeelst

Hoorn

"Geen negatieve argumenten te verzinnen. Zoek je een goede, betrouwbare en kundige makelaar dan beveel ik ten zeerste 4x1 Makelaardij Hoorn aan."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×