Aankoopmakelaar

Een huis kopen? En zoek je een aankoopmakelaar?

Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor een aankoopmakelaar.

In de vaak complexe wereld van onroerend goed is het vinden van de perfecte woning niet altijd een eenvoudige taak. Als aankoopmakelaar loodsen wij je door dit doolhof van beslissingen en transacties heen. We staan niet alleen bekend om het vinden van droomwoningen, maar ook om jou te ontzorgen tijdens het gehele aankoopproces.

Bij het kopen van een woning komen er een aantal zaken kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging, tot het uitbrengen van een bod. Het is verstandig om tijdens dit traject te kiezen voor iemand met verstand van zaken. Iemand die dagelijks met aan- en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Corné van Dis van 4×1 Makelaardij heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningen aankopen. Een van de voornaamste voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar is het verminderen van stress en het voorkomen van mogelijke valkuilen.
Samen vinden wij de ideale woning!

Woning bezichtigen

Zodra je een woning op het oog hebt maak je een afspraak voor een bezichtiging met de verkopend makelaar. Tijdens deze bezichtiging kun je de sfeer van de woning proeven en beoordelen of de ruimtes en de buurt je aanspreken. Corné gaat vervolgens een keer met je mee en let vooral op de bouwkundige staat, rechten die rusten op de woning en of de vraagprijs marktconform is. Over deze en andere belangrijke aspecten adviseren wij je graag!

Aankoopmakelaar

Als je besluit de woning te willen kopen, dan voeren wij, namens jou,
de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen.
Ook adviseren wij de datum van overdracht en beoordelen we de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend nemen wij deze uitgebreid met je door voordat je deze tekent.

Woning overdracht

Voorafgaand aan de dag dat de woning jouw eigendom wordt controleren wij de akte van levering. Op de dag van de overdracht staan wij je bij tijdens de eindinspectie.
We beoordelen of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Ook begeleiden wij je bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Nazorg

Wanneer je na de overdracht op problemen stuit, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.

In de wereld van onroerend goed is het vinden van een woning meer dan alleen een zakelijke transactie; het is het ontdekken van een thuis. Met ons als aankoopmakelaar aan jouw zijde kan je vol vertrouwen de weg inslaan naar een nieuwe woning, wetende dat je wordt ontzorgd op elke stap van de reis.

Kies voor de deskundige aankoopbegeleiding van 4×1 Makelaardij.
Bel ons op telefoonnummer 0229-285170 of via e-mail: info@4×1.nl

Neem contact op

Bram de Goede

Enkhuizen

"Heel creatief en snelle verkoop voor een goede prijs."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×