Makelaar Venhuizen

Jouw huis in Venhuizen verkopen?

Kies voor Corné van Dis! Hij zet graag nét dat stapje extra!

4×1 Makelaardij voor de verkoop van jouw huis in Venhuizen 

Wil je jouw huis in Venhuizen verkopen? 4×1 Makelaardij helpt je graag bij een snelle verkoop van uw woning. Of heb je juist interesse in stille verkoop? Wij hebben jarenlang ervaring opgebouwd in de makelaardij, waardoor wij net dat beetje meer voor je kunnen doen.

Jouw makelaar in Venhuizen

Jouw woning is niet het enige huis dat in Venhuizen te koop staat. Voor 4×1 Makelaardij juist een mooie uitdaging om de verkoop van jouw woning goed aan te pakken. Kies je voor 4×1 Makelaardij dan kies je voor een makelaar die met een creatieve aanpak streeft naar een snelle en succesvolle verkoop van jouw huis. Wij werken transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent en hoe de ontwikkelingen er rond de verkoop van jouw huis voor staan.

No cure no pay

Boekt onze makelaar geen resultaat? Je betaalt dan ook geen intrekkingskosten. Indien de situatie zich voordoet dat je jouw woning uit de verkoop haalt, dan ben je ons geen courtage verschuldigd. Een duurzame relatie met onze klant staat voorop, én niet te vergeten een snelle verkoop van jouw huis. Bel 0229-285170 voor een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op

Ferry & Ineke

Enkhuizen

"Gouden tip; als je je woning ook binnen 2 dagen wilt verkopen, moet je 4x1 eens bellen! Krijg je zeker geen spijt van. Ga maar vast inpakken."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×