Stille verkoop

Verkopen zonder een bord in de tuin.

Een woning verkopen via stille verkoop

Denkt u er erover om uw huis te verkopen? Maar wenst u niet direct een bord in de tuin? Denk dan eens aan de optie van stille verkoop.
Dé oplossing voor mensen die geen haast hebben of niet willen dat iedereen weet dat hun woning te koop staat. Om welke reden dan ook. Bij 4×1 Makelaardij informeren wij u graag over de voordelen van stille verkoop.

Wat is stille verkoop bij 4×1 Makelaardij?

Bij stille verkoop staat uw woning te koop, maar dit is verder nergens bekend. Op internet is uw woning niet te vinden, er hangt geen informatie over uw woning in onze etalage en er staat geen ‘Te Koop’ bord in de tuin. Alleen uw makelaar weet uw verhuiswensen en deze kennis zet hij in bij vragen vanuit zijn netwerk. Een makelaar – zoals 4×1 Makelaardij – met een groot bestand woningzoekers – is dan ook een must bij stille verkoop. Het zoekersbestand van 4×1 Makelaardij wordt vrijwel dagelijks aangevuld en vanuit dit netwerk kan de koper van uw woning komen.

Hoe werkt stille verkoop?

Eén van onze makelaars komt vrijblijvend bij u langs en legt u tijdens een gesprek de werkwijze uit.
U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar potentiële kopers. Daarbij zorgen we dat er alleen bezichtigingen plaatsvinden met mensen, waarbij een mogelijke match en een serieuze kans van slagen vrijwel zeker is. U heeft alle tijd om u voor te bereiden op het moment van de definitieve verkoop. Verandert u toch nog van standpunt en wilt u wel uw woning actief aanbieden? Dan is de overstap naar actieve verkoop alsnog zo gemaakt.

Een potentiële koper en dan?

Wanneer uw makelaar een geïnteresseerde partij heeft gevonden voor uw woning dan plant hij samen met u een bezichtiging in . Vervolgens wordt in samenspraak met u en de potentiële koper de verkoopprijs en de datum van overdracht bepaald. Deze manier van verkopen biedt rust en resultaat.

De voordelen op een rij

  • Geen advertentie- of reclamekosten;
  • Geen bezichtigingen van ‘nieuwsgierigen’;
  • Minder bezichtigingen die geen resultaat opleveren;
  • Geen last van mensen die langs uw huis rijden;
  • Geen bord in de tuin.

Is de verkoopmethode stille verkoop iets voor u of wilt u meer weten? Bel dan vandaag nog voor een vrijblijvend informatief gesprek: 0229-285170.

Stille verkoop bij 4x1 Makelaardij Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×