Stille verkoop

Verkopen zonder een bord in de tuin.

Een woning verkopen via stille verkoop

Denk je erover om jouw huis te verkopen? Maar wens je niet direct een bord in de tuin? Denk dan eens aan de optie van stille verkoop.
Dé oplossing voor mensen die geen haast hebben of niet willen dat iedereen weet dat hun woning te koop staat. Om welke reden dan ook.
Bij 4×1 Makelaardij informeren wij je graag over de voordelen van stille verkoop.

Wat is stille verkoop bij 4×1 Makelaardij?

Bij stille verkoop staat jouw woning te koop, maar dit is verder nergens bekend. Op internet is jouw woning niet te vinden, er hangt geen informatie over jouw woning in onze etalage en er staat geen ‘Te Koop’ bord in de tuin. Alleen jouw makelaar weet van jouw verhuiswensen en deze kennis zet hij in bij vragen vanuit zijn netwerk. Een makelaar – zoals 4×1 Makelaardij – met een groot bestand woningzoekers – is dan ook een must bij stille verkoop. Het zoekersbestand van 4×1 Makelaardij wordt vrijwel dagelijks aangevuld en vanuit dit netwerk kan de koper van jouw woning komen.

Hoe werkt stille verkoop?

Corné van Dis komt vrijblijvend bij je langs en legt je tijdens een gesprek de werkwijze uit.
Jij geeft jouw wensen aan en wij gaan op zoek naar potentiële kopers. Daarbij zorgen we dat er alleen bezichtigingen plaatsvinden met mensen, waarbij een mogelijke match en een serieuze kans van slagen vrijwel zeker is. Je hebt alle tijd om je voor te bereiden op het moment van de definitieve verkoop. Verander je toch nog van standpunt en wil je wel jouw woning actief aanbieden? Dan is de overstap naar actieve verkoop alsnog zo gemaakt.

Een potentiële koper en dan?

Wanneer jouw makelaar een geïnteresseerde partij heeft gevonden voor jouw woning dan plant hij samen met jou een bezichtiging in. Vervolgens wordt in samenspraak met jou en de potentiële koper de verkoopprijs en de datum van overdracht bepaald. Deze manier van verkopen biedt rust en resultaat.

De voordelen op een rij

  • Geen advertentie- of reclamekosten;
  • Geen bezichtigingen van ‘nieuwsgierigen’;
  • Minder bezichtigingen die geen resultaat opleveren;
  • Geen last van mensen die langs uw huis rijden;
  • Geen bord in de tuin.

Is de verkoopmethode stille verkoop iets voor jou of wil je meer weten? Bel dan vandaag nog voor een vrijblijvend informatief gesprek: 0229-285170.

Stille verkoop bij 4x1 Makelaardij Neem contact op

Jan Cees Meijer

Hoorn

"Corné zit er bovenop , is betrouwbaar , kundig en zal altijd zijn klant voorop stellen."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×