Algemene voorwaarden

4x1 Makelaardij Hoorn

De website van 4x1 Makelaardij is met zorg samengesteld.

Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site- en de informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen

4×1 Makelaardij heeft het recht zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links

De website van 4×1 Makelaardij bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. 4×1 Makelaardij is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intellectueel eigendom

De teksten van de website 4×1 Makelaardij mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op een andere wijze worden gebruikt. Het eigendomsrecht van o.a. teksten, ontwerp, foto’s en logo’s ligt bij 4×1 Makelaardij. De woningvideo wordt ook voor commerciële doeleinden gebruikt.

Neem contact op

Dhr. van Zeelst

Hoorn

"Geen negatieve argumenten te verzinnen. Zoek je een goede, betrouwbare en kundige makelaar dan beveel ik ten zeerste 4x1 Makelaardij Hoorn aan."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×