Met Cirkl vind je je droomhuis wel!

Dé hotspot voor meer woningaanbod

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Heeft u maar weinig aanbod om uit te kiezen? Vist u daardoor steeds achter het net? 4×1 Makelaardij brengt hier verandering in door als eerste in de regio gebruik te maken van het woningplatform Cirkl! Meldt u vandaag nog aan bij Cirkl voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod. Bekijk huizen en appartementen in uw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan. Staat u al ingeschreven als woningzoeker bij 4×1 Makelaardij? Dan krijgt u via ons automatisch een uitnodigingsmail van Cirkl.

Hoe werkt Cirkl?

Bij de meeste woningzoekers gaat het zo: eerst kopen en dan pas verkopen. Helaas doen té veel mensen dat dus… zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cirkl wordt dit doorbroken. Wij geven u  exclusief toegang tot de woningen van uw mede-woningzoekers. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: u plaatst ook uw eigen huis op Cirkl. Dan is de Cirkl rond.

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving


Bekijk het Youtube filmpje over Cirkl

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het Cirkl platform. Cirkl biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kunt u makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Wij kijken uiteraard mee en bieden professionele begeleiding in het volledige proces.

Zet jouw woning op Cirkl en maak de cirkel rond Neem contact op

Jan Cees Meijer

Hoorn

"Corné zit er bovenop , is betrouwbaar , kundig en zal altijd zijn klant voorop stellen."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×