Verkoopmakelaar

Persoonlijke en creatieve aanpak

Jouw woning verkopen doe je bij 4×1 Makelaardij.

Wil je jouw huis of appartement verkopen? Dit is een goed moment!
Er zijn veel potentiële kopers, maar er is weinig aanbod. Voor jou als verkoper is dit natuurlijk positief. Wij helpen je graag om hier optimaal van te profiteren. Het is nu een goed moment om jouw woning te verkopen.

Als ervaren makelaar zijn wij er om jou volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat de verkoop van jouw woning soepel verloopt. We staan garant voor een stressvrije ervaring, waarbij jouw doelen worden bereikt.

Waarom 4×1 Makelaardij

In de afgelopen 16 jaar hebben we ruim 1800 woningen verkocht! Op de site ‘wieisdebestemakelaar.nl worden we door onze klanten gewaardeerd met een 9,4 en op Funda met een 9,6! We mogen van deze consumentensite ons al 10 jaar een ‘uitstekende makelaar’ van Hoorn noemen. Bij ons zijn de kosten van de verkoop van jouw huis transparant. Wij berekenen geen maandelijkse bedragen of andere vaste kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Wat doet een makelaar van 4×1 Makelaardij?

Onze aanpak zorgt voor een snelle en succesvolle verkoop. Wij brengen jouw woning op vele manieren onder de aandacht bij potentiële kopers, zowel online als offline. Daarnaast regelen wij alles voor je. Voor ieder huis maken we een uniek verkoopplan. Van woningvideo tot het bezoek aan de notaris en van 360-graden fotografie tot de onderhandelingen.
Jouw eigen makelaar begeleidt de verkoop van jouw woning van het begin tot het eind, helemaal naar jouw wensen. Misschien wil je bepaalde zaken zelf doen of regelen. Hiervoor hebben wij onze speciale verkooppakketten.
Je leest het: alles is bespreekbaar.

Promotie via Social Media en onze zoekers

We zetten alles in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. We promoten jouw woning actief met professionele, realistische foto’s en een prachtige woningvideo. Jouw woning wordt gepromoot op zowel social media zoals Facebook en Instagram en via ons ruime zoekersbestand.
Soms is een woning al door meer dan 1000 mensen gezien, nog voordat deze op Funda staat!

No cure, no pay

Bij 4×1 Makelaardij hanteren wij de werkwijze: geen verkoop, dan ook geen intrekkingskosten. Indien je om welke reden dan ook jouw woning uit de verkoop haalt, dan ben je bij ons geen courtage verschuldigd.

Vrijblijvend advies en waardebepaling

Wil je verhuizen en ben je benieuwd wat jouw woning momenteel waard is? In een persoonlijk gesprek laten wij je graag kennis maken met onze werkwijze. Bel of mail ons voor een afspraak of kom een keer binnenlopen op het Breed 3a in Hoorn.

Neem contact op

J.W. de Haan

Midwoud

"Van begin af aan, duidelijkheid, te verwachten aspecten! uitkomst wat werd verwacht, vriendelijke benadering van verkoper en koper, erg goed gedaan!"

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×