Verkoopmakelaar

Persoonlijke en creatieve aanpak

Uw woning verkopen doet u bij 4x1 Makelaardij.

Wilt u uw huis of appartement verkopen? Dit is een goed moment! Er zijn veel potentiële kopers, maar er is weinig aanbod. Voor u als verkoper is dit natuurlijk positief. Wij helpen u graag om hier optimaal van te profiteren. Het is nu een goed moment om uw woning te verkopen.

Waarom 4×1 Makelaardij

In de afgelopen 17 jaar hebben we ruim 1800 woningen verkocht! Op de site ‘wieisdebestemakelaar.nl worden we door onze klanten gewaardeerd met een 9,4! We mogen van deze consumentensite ons al 8 jaar een ‘uitstekende makelaar’ van Hoorn noemen. Bij ons zijn de kosten van de verkoop van uw huis transparant. Wij berekenen geen maandelijkse bedragen of andere vaste kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Wat doet een makelaar van 4×1 Makelaardij?

Onze aanpak zorgt voor een snelle en succesvolle verkoop. Wij brengen uw woning op vele manieren onder de aandacht bij potentiële kopers, zowel online als offline. Daarnaast regelen wij alles voor u. Voor ieder huis maken we een uniek verkoopplan. Van woningvideo tot het bezoek aan de notaris en van 360-graden fotografie tot de onderhandelingen. Uw eigen makelaar begeleidt de verkoop van uw woning van het begin tot het eind, helemaal naar uw wensen. Misschien wilt u bepaalde zaken zelf doen of regelen. Hiervoor hebben wij onze speciale verkooppakketten. U leest het: alles is bespreekbaar.

Promotie via Social Media en onze zoekers

We zetten alles in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. We promoten uw woning actief met professionele, realistische foto’s en een prachtige woningvideo. Uw woning wordt gepromoot op zowel social media zoals Facebook en Instagram en via ons ruime zoekersbestand. Soms is een woning al door meer dan 1000 mensen gezien, nog voordat deze op Funda staat!

No cure, no pay

Bij 4×1 Makelaardij hanteren wij de werkwijze: geen verkoop, dan ook geen intrekkingskosten. Indien u om welke reden dan ook uw woning uit de verkoop haalt, dan bent u bij ons geen courtage verschuldigd.

Vrijblijvend advies en waardebepaling

Wilt u verhuizen en bent u benieuwd wat uw woning momenteel waard is? In een persoonlijk gesprek laten wij u graag kennis maken met onze werkwijze. Bel of mail ons voor een afspraak of kom een keer binnenlopen op het Breed 3a in Hoorn.

Verkoopmakelaar Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×