Makelaar Bovenkarspel

Ben je op zoek naar een makelaar in Bovenkarspel?

Dan ben je bij 4x1 Makelaardij aan het juiste adres!

Betrokken makelaar

Wil je binnenkort jouw woning in Bovenkarspel te koop zetten en ben je op zoek naar een betrokken makelaar? Dan ben je bij 4×1 Makelaardij aan het juiste adres! Onze creatieve en persoonlijke aanpak heeft al veelvuldig tot een snelle en succesvolle verkoop geleid. Wil je weten hoe betrokken we zijn? Lees dan zeker enkele reviews. 

Succesvolle verkoop

Wij streven naar een goede relatie met jou en houden je daarom actief op de hoogte van ontwikkelingen en interesse bij kijkers. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt in Bovenkarspel en omstreken weten wij wat belangrijk is om de verkoop van jouw woning tot een succes te brengen. In de afgelopen 14 jaar hebben we meer dan 1800 overdrachten bij de notaris mogen begeleiden. Mogen wij ook jouw woning aan dit succesvolle aantal toevoegen?

Snel verkopen in Bovenkarspel

Onze makelaar zet graag nét dat stapje extra voor je om te zorgen voor een succesvolle verkoop. Ben je van plan om binnenkort jouw huis in Bovenkarspel en omstreken te verkopen? Dan helpen wij van 4×1 Makelaardij je hier graag bij! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Dhr. Verdegaal

Hoorn

"Op alle vlakken was Corné van 4x1 makelaardij een topmakelaar. Hij was vlot en duidelijk in contact en informering, had accurate kennis van de lokale markt en heeft ons geweldig geadviseerd over de verkoop."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×