Makelaar Bovenkarspel

Bent u op zoek naar een makelaar in Bovenkarspel?

Dan bent u bij 4x1 Makelaardij aan het juiste adres!

Betrokken makelaar

Wilt u binnenkort uw woning in Bovenkarspel te koop zetten en bent u op zoek naar een betrokken makelaar? Dan bent u bij 4×1 Makelaardij aan het juiste adres! Onze creatieve en persoonlijke aanpak heeft al veelvuldig tot een snelle en succesvolle verkoop geleid. Wilt u weten hoe betrokken we zijn? Lees dan zeker enkele reviews. 

Succesvolle verkoop

Wij streven naar een goede relatie met u en houden u daarom actief op de hoogte van ontwikkelingen en interesse bij kijkers. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt in Bovenkarspel en omstreken weten wij wat belangrijk is om de verkoop van uw woning tot een succes te brengen. In de afgelopen 12 jaar hebben we meer dan 1500 overdrachten bij de notaris mogen begeleiden. Mogen wij ook uw woning aan dit succesvolle aantal toevoegen?

Snel verkopen in Bovenkarspel

Onze makelaars zetten graag nét dat stapje extra voor u om te zorgen voor een succesvolle verkoop. Bent u van plan om binnenkort uw huis in Bovenkarspel en omstreken te verkopen? Dan helpen de makelaars van 4×1 u hier graag bij! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×