Onze medewerkers

Het enthousiaste team van 4x1 Makelaardij

Corné van Dis

Register Makelaar - Taxateur
06-52048865

Een eigen kantoor met een eigen identiteit en volledig ontzorgen. Dat is mijn missie. Mijn specialisme en passie is het aan- en verkopen van woningen. Luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk betrokken zijn bij het hele aan- of verkooptraject vind ik het belangrijkste. Een goede, duidelijke communicatie, daar staan wij voor. Want jij als klant staat bij ons altijd op nummer 1!

Laura Piëst

Commercieel medewerkster binnendienst
0229-285170

Bij 4x1 Makelaardij ben ik actief als commercieel medewerkster binnendienst. Van het voorbereiden van woningen die online gaan komen tot het maken van koopovereenkomsten, het hoort allemaal bij mijn werkzaamheden. Ook sta ik u met veel enthousiasme te woord aan de telefoon! Net als mijn collega's vind ik communicatie zeer belangrijk. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn functie zo leuk.

Harmke Nieuwdorp

Commercieel medewerkster binnendienst
0229-285170

Bij 4x1 Makelaardij werk ik ook als commercieel medewerkster binnendienst. Daarnaast voer ik ondersteunde werkzaamheden uit voor de administratie en houd ik de social media samen met mijn collega Laura up-to-date. Als de telefoon gaat, is het altijd weer een verrassing: Een verkoper, een potentiële koper of de fotograaf om een afspraak in te plannen. Dat maakt het werk zo leuk, afwisselend en uitdagend!

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×