AANKOOPMAKELAAR NODIG? CHECK HIER DE VOODELEN! ➡

Onze medewerkers

Het enthousiaste team van 4x1 Makelaardij

Corné van Dis

Makelaar - Taxateur
06 520 488 65

Een eigen kantoor met een eigen identiteit, waarin ik werk en hobby combineer. Wat wil een mens nog meer? Mijn specialisme is het verkopen van woningen. Luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk betrokken zijn bij het hele verkooptraject vind ik het belangrijkste. Een goede, duidelijke communicatie, daar staan wij voor. Want u als klant staat bij ons altijd op nummer 1!

Edward Roozendaal

Makelaar
06 105 016 15

Elke dag is anders en dat maakt voor mij het vak van makelaar zo boeiend. Komende uit een horecagezin van zelfstandige ondernemers is hard werken daarbij een vanzelfsprekendheid. Een goede communicatie met de klant staat hierbij centraal. De waardering van de klant vormt uiteindelijk een beloning waarvoor wij als team elke dag met plezier actief bezig zijn.

Donna van Dijk

Makelaar & Medewerkster binnendienst
06 25 28 73 37

De jongste makelaar van het team, dat ben ik! Van het begin tot het einde ken ik de procedure die hoort bij het verkopen van je huis. Op een hippe manier zorg ik er voor dat jouw huis er op een andere manier uit springt bij de kopers. De uurtjes dat ik niet in de buitendienst ben kun je mij treffen op kantoor en ben ik o.a. verantwoordelijk voor de koopaktes en het plaatsen van onze woningen op Funda en de website.

Annemarie Kat

Marketing medewerkster
0229 28 51 70

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij 4x1 Makelaardij. Het vak makelaardij heeft me altijd getrokken, omdat het afwisselend is en omdat de woningmarkt vol uitdagingen zit. Binnen 4x1 ben ik zowel actief in de binnendienst als op de marketing. Met een flinke dosis enthousiasme zorg ik er voor dat wij voor kopers en verkopers zowel online als offline goed zichtbaar en bereikbaar zijn.

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×