Onze medewerkers

Het enthousiaste team van 4x1 Makelaardij

Corné van Dis

Register Makelaar - Taxateur
06-52048865

Een eigen kantoor met een eigen identiteit en volledig ontzorgen. Dat is mijn missie. Mijn specialisme en passie is het aan- en verkopen van woningen. Luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk betrokken zijn bij het hele aan- of verkooptraject vind ik het belangrijkste. Een goede, duidelijke communicatie, daar staan wij voor. Want jij als klant staat bij ons altijd op nummer 1!

Sterre Vriend

Commercieel medewerkster binnendienst
0229-285170

Als u ons kantoor binnenstapt is de kans groot dat u mij tegenkomt. Bij 4x1 Makelaardij werk ik als commercieel medewerkster binnendienst. Bij deze uitdagende functie pak ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden op. Ook houd ik de social media up-to-date. In augustus 2023 ben ik geslaagd voor de opleiding A-RMT. Deze kennis zet ik graag in om u goed van dienst te zijn. Ik verwelkom u graag op ons kantoor in Hoorn. 

Paulien Rustenburg

Commercieel medewerkster binnendienst
0229-285170

Bij 4x1 Makelaardij werk ik als commercieel medewerkster binnendienst. Hierbij pak ik alle voorkomende administratieve werkzaamheden op ter ondersteuning van Corné. De makelaardij is een mooi en uitdagend vak en het contact met zowel verkopers, potentiële kopers als andere personen, maakt het werk afwisselend!

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×