Onze medewerkers

Het enthousiaste team van 4x1 Makelaardij

Corné van Dis

Makelaar - Taxateur
06 520 488 65

Een eigen kantoor met een eigen identiteit, waarin ik werk en hobby combineer. Wat wil een mens nog meer? Mijn specialisme is het verkopen van woningen. Luisteren naar de wensen van de klant en persoonlijk betrokken zijn bij het hele verkooptraject vind ik het belangrijkste. Een goede, duidelijke communicatie, daar staan wij voor. Want u als klant staat bij ons altijd op nummer 1!

Edward Roozendaal

Makelaar
06 105 016 15

Elke dag is anders en dat maakt voor mij het vak van makelaar zo boeiend. Komende uit een horecagezin van zelfstandige ondernemers is hard werken daarbij een vanzelfsprekendheid. Een goede communicatie met de klant staat hierbij centraal. De waardering van de klant vormt uiteindelijk een beloning waarvoor wij als team elke dag met plezier actief bezig zijn.

Annemarie Kat

Marketing medewerkster
0229 28 51 70

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij 4x1 Makelaardij. Het vak makelaardij heeft me altijd getrokken, omdat het afwisselend is en omdat de woningmarkt vol uitdagingen zit. Binnen 4x1 ben ik zowel actief in de binnendienst als op de marketing. Met een flinke dosis enthousiasme zorg ik er voor dat wij voor kopers en verkopers zowel online als offline goed zichtbaar en bereikbaar zijn.

Laura Piëst

Commercieel medewerkster binnendienst
0229-285170

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam in dit ontzettend fijne team. Ik ben actief op de binnendienst, van het voorbereiden van woningen die online gaan komen tot het maken van koopaktes, het hoort allemaal bij mijn werkzaamheden. Ook sta ik u met veel enthousiasme te woord aan de telefoon! Net als mijn collega's vind ik communicatie zeer belangrijk. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn functie zo leuk.

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×