Gratis energielabel bij verkoop van uw woning.

03 mei 2021

In mei ontvangt u een gratis energielabel!

Bij de verkoop van een woning is het verplicht een energielabel aan te vragen. Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een huis is. Er wordt gekeken naar bijvoorbeeld het bouwjaar van de woning, soort glas, aanwezigheid van isolatie, zonnepanelen etc. Tot 1 januari 2021 kon je het zelf digitaal aanvragen, maar vanaf 1 januari dit jaar moet je dit als woningverkoper verplicht door een deskundige laten doen, dit indien je nog geen definitief label hebt.

Er komt dan een deskundige en gecertificeerde energielabel-expert bij u langs om het energielabel op te nemen. De kosten hiervan bedragen ca. € 300,-.

Bij 4×1 Makelaardij hebben we service in onze speerpunten staan. Dit betekent dat we graag nét dat stapje extra doen. Als u uw woning in de maand mei bij ons te koop zet, krijgt u van ons een energielabel ter waarde van € 300,- helemaal gratis! En we regelen het ook nog voor u! Dat noemen we nog eens service!

Wij hebben diverse gecertificeerde energielabel leveranciers in ons netwerk. Eén van hen komt bij u langs en verzorgt naar aanleiding van het bezoek een volledig energielabel certificaat voor u.

Overweegt om uw woning te verkopen, maar bent u al in het van een definitief energielabel? Dan krijgt u van ons een gratis woningadvertentie in de Zondagskrant ter waarde van € 215,-

Reden genoeg om nu toch die eerste stap naar verhuizen te zetten! Bel of mail voor een gratis waardebepaling en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om deze actie en onze werkwijze toe te lichten.

4×1 Makelaardij – Breed 3a – 0229-285170 – info@4×1.nl .

Meer nieuwsitems?

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×