Makelaar Hoorn

Uw woning verkopen in Hoorn?

Bij ons staan uw woonwensen centraal!

4×1 Makelaardij is al ruim 12 jaar uw makelaar in Hoorn en omgeving. Het team van 4×1 Makelaardij staat voor persoonlijk contact, een hoog service niveau en een goede bereikbaarheid. Ook voor u doen we graag nèt dat stapje extra.

Vrijblijvend advies van onze makelaar

Zoekt u een betrouwbare en enthousiaste makelaar in Hoorn of omgeving om uw woning te verkopen of voor de aankoop van een nieuwe woning? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij u vertellen waarom wij al ruim 6 jaar dé uitstekende makelaar van Hoorn zijn.

De VOC stad Hoorn

De gemeente ligt bij het Hoornse Hop aan het Markermeer. Het ligt zo’n 40 kilometer ten noorden van Amsterdam en 15 kilometer van Enkhuizen. Hoorn heeft ruim 73.000 inwoners en is een bruisende stad waar je geweldig kunt shoppen, stappen en socializen. Geniet van een monumentaal centrum met moderne voorzieningen, waarin toonaangevende winkels en trendy restaurants voor een sfeervol straatbeeld zorgen.

Bent u op zoek naar een makelaar in Hoorn dan bent u bij 4×1 Makelaardij aan het juiste adres. Bel 0229-285170 voor een vrijblijvend gesprek of vul onderstaand formulier in.

Hoorn heeft een prachtige haven Neem contact op

C. Koelewijn

Zwaag

"Corné heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is vriendelijk en goed bereikbaar en helpt waar hij kan. Ook het team op kantoor is vriendelijk en behulpzaam."

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×