Makelaar Hoorn

Jouw woning verkopen in Hoorn?

Bij ons staan jouw woonwensen centraal!

4×1 Makelaardij is al ruim 14 jaar jouw makelaar in Hoorn en omgeving. Het team van 4×1 Makelaardij staat voor persoonlijk contact, een hoog service niveau en een goede bereikbaarheid. Ook voor jou doen we graag nèt dat stapje extra.

Vrijblijvend advies van onze makelaar

Zoek je een betrouwbare en enthousiaste makelaar in Hoorn of omgeving om jouw woning te verkopen of voor de aankoop van een nieuwe woning? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij je vertellen waarom wij al ruim 8 jaar dé uitstekende makelaar van Hoorn zijn.

De VOC stad Hoorn

De gemeente ligt bij het Hoornse Hop aan het Markermeer. Het ligt zo’n 40 kilometer ten noorden van Amsterdam en 15 kilometer van Enkhuizen. Hoorn heeft ruim 73.000 inwoners en is een bruisende stad waar je geweldig kunt shoppen, stappen en socializen. Geniet van een monumentaal centrum met moderne voorzieningen, waarin toonaangevende winkels en trendy restaurants voor een sfeervol straatbeeld zorgen.

Ben je op zoek naar een makelaar in Hoorn dan ben je bij 4×1 Makelaardij aan het juiste adres. Bel 0229-285170 voor een vrijblijvend gesprek of vul onderstaand formulier in.

Hoorn heeft een prachtige haven Neem contact op

Ferry & Ineke

Enkhuizen

"Gouden tip; als je je woning ook binnen 2 dagen wilt verkopen, moet je 4x1 eens bellen! Krijg je zeker geen spijt van. Ga maar vast inpakken."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×