Makelaar Wognum

Woon je in Wognum en wil je jouw woning verkopen?

Ben je op zoek naar een makelaar in Wognum? Kies dan 4x1 Makelaardij!

Jouw woning verkopen in Wognum?

4×1 Makelaardij zorgt voor een succesvolle en snelle afwikkeling van de verkoop van jouw woning in Wognum. Corné van Dis maakt een op maat gemaakt verkoopplan en brengt jouw woning onder de aandacht van potentiële kopers zowel online als offline.

Een goede relatie met onze klanten

Bij 4×1 Makelaardij staat de klant centraal! Wij hebben één doel en dat is jou tevreden maken door jouw woning in Wognum snel en succesvol te verkopen. Mocht er onverhoopt geen resultaat en succes worden behaald, dan hoef je geen intrekkingskosten te betalen. Wij streven naar een goede relatie met onze klanten en leveren graag service en kwaliteit.

Wil jij succesvol je woning verkopen in Wognum?

Wil je ook succesvol jouw huis verkopen in Wognum? 4×1 Makelaardij helpt je graag! Dankzij onze persoonlijke aanpak brengen wij de verkoop van jouw woning tot een succes. We bespreken dit graag met jou tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek!

Neem contact op

Hans Wammes

Hoorn

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Corné! Hij is goed bereikbaar en geeft eerlijke advies. De ondersteuning vanuit het kantoor is professioneel. Een team dat meegaat met de tijd!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×