Corné van Dis 20 jaar makelaar!

23 mei 2022

20 jaar makelaar

Deze maand staat 4×1 Makelaardij stil bij een bijzonder moment. Corné van Dis is 20 jaar makelaar! Wat is er mooier om klanten te helpen bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven, het aan- en/of verkopen van een woning. Corné heeft 20 jaar ervaring in de makelaardij en nog steeds met ontzettend veel plezier en enthousiasme aan- en verkoopmakelaar. Zoals hij zegt: ‘Dit vak verveelt nooit, het is mooi om voor zoveel klanten een mooi resultaat te hebben gehaald, elke woonwens is anders en het geeft veel voldoening als een opdracht voor de klant goed wordt afgerond!

Eigen kantoor

Inmiddels heeft Corné al 14 jaar zijn eigen makelaarskantoor, eerst samen met Edward Roozendaal (welke sinds 1 januari van zijn wel verdiende pensioen aan het genieten is). Corné werkt met zijn team elke dag vol passie met als 4 speerpunten: klantgerichtheid, communicatie, kwaliteit en service. In deze uitdagende markt weet hij zich goed te onderscheiden en weet hij klanten aan zich te binden door zijn persoonlijke aanpak en zijn daadkracht. Het komt regelmatig voor dat klanten eerder een huis via Corné aankochten of verkochten en dat ze nu toe zijn aan een volgende stap in de huizenmarkt, waarbij ze terugkeren naar Corné omdat de eerdere samenwerking zo goed is bevallen. Corné is enthousiast en gedreven en gaat altijd voor een constructieve samenwerking en het beste resultaat voor de klant.

Interesse?

Dus als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare makelaar, gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen. Neem vrijblijvend contact op met 4×1 Makelaardij en dan zit u binnenkort aan de keukentafel met Corné om uw persoonlijke aan- en/of verkoopstrategie door te spreken. Telefoonnummer: 0229-285170 of via e-mail: info@4×1.nl

Meer nieuwsitems?

Hans Wammes

Hoorn

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Corné! Hij is goed bereikbaar en geeft eerlijke advies. De ondersteuning vanuit het kantoor is professioneel. Een team dat meegaat met de tijd!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×