Winnaar bij 4×1 Makelaardij!

21 maart 2022

Hoe leuk is dit?! Eén van onze klanten heeft een echte VIP-verhuizing gewonnen van Vastgoedpro! Wat een fantastische prijs! De familie Numan heeft deze prachtige prijs afgelopen week in ontvangst mogen nemen. Wat een ontzettend leuk moment! Ze gaan straks in stijl over naar hun nieuwe woning!

Deze actie loopt nog t/m 28 maart 2022. Elke week wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Zet deze week nog jouw woning bij ons in de verkoop of schakel ons in als aankoopmakelaar en maak kans op deze te gekke prijs! Met deze VIP-verhuisservice van Vastgoedpro geniet je straks bijvoorbeeld van een inpak- en uitpakservice of laat jezelf op de verhuisdag met een limousine naar een luxe hotel rijden, de keuze is aan jou!

Dus ben jij ook voornemens om je woning te gaan verkopen of wil je ons als aankoopmakelaar? En wil jij ook kans maken op deze echte VIP-verhuizing? Neem dan contact met ons op via 0229-285170 en vraag naar de actievoorwaarden!

Meer nieuwsitems?

Dhr. Verdegaal

Hoorn

"Op alle vlakken was Corné van 4x1 makelaardij een topmakelaar. Hij was vlot en duidelijk in contact en informering, had accurate kennis van de lokale markt en heeft ons geweldig geadviseerd over de verkoop."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×