4×1 Makelaardij start met nieuwe dienst om huizenzoeker te helpen

25 maart 2021

Makelaarskantoor 4×1 Makelaardij uit Hoorn biedt woningzoekers een nieuwe dienst aan, Cirkl genaamd. Met deze dienst krijgen woningzoekers toegang tot extra woningaanbod dat nergens anders te koop staat. Het kantoor biedt hiermee een oplossing voor het tekort aan woningen en geeft woningzoekers weer perspectief op het vinden van een nieuwe woning.

Dat de woningmarkt op slot zit, is dagelijks te lezen in de media. Er zijn veel meer woningzoekers dan woningaanbieders. “Met onze nieuwe dienst draaien we de markt om”, zegt Corné van Dis van 4×1 Makelaardij’.  “In de huidige markt, zit iedereen op iedereen te wachten. Een zoekers gaat eerst kopen en pas daarna zijn eigen woning verkopen”, aldus Corné.

Voor woningzoekers die ook wat te bieden hebben
Het platform Cirkl draait het om en begint bij de woningzoeker. Woningzoekers die zich aanmelden voor deze dienst, krijgen toegang tot het woningaanbod van mede-woningzoekers. Dat zijn woningen die nog nergens anders zichtbaar zijn. De voorwaarde om deze woningen te kunnen zien, is dat de zoeker ook zijn eigen woning binnen het platform aanbiedt.

Meer woningen dan Funda
Het platform van Cirkl, waar 4×1 Makelaardij zich bij heeft aangesloten is een landelijk initiatief. Woningzoekers kunnen alleen toegang krijgen via een makelaar. In de markt zijn ruim 600.000 woningzoekers actief. Een groot deel daarvan is een zogenaamde ‘doorstromer’; iemand met een eigen koopwoning die door wil stromen naar een andere woning. Zodra een deel van deze woningzoekers mee gaan doen met Cirkl en dus ook hun woning daar gaan aanbieden, kan het aanbod woningen snel stijgen.

Alle woningzoekers zijn welkom
Mensen die al als woningzoekers bij 4×1 Makelaardij staan ingeschreven ontvangen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen. Uiteraard is iedere woningzoeker welkom om zich aan te melden bij 4×1 Makelaardij om ook hun droomhuis via Cirkl te vinden.

“De woningmarkt in onze regio kan met dit initiatief echt in beweging komen. Dat is hard nodig omdat er nu te weinig nieuwe woningen worden gebouwd en we daar niet langer op kunnen wachten”, zegt Edward Roozendaal.

Over Cirkl
Cirkl is een landelijk initiatief dat zich ten doel stelt om samen met de makelaars de woningmarkt in beweging te brengen. Hiervoor hanteert Cirkl een nieuwe benadering van de markt en heeft het een speciaal platform ontwikkeld. Aanmelden kan via https://www.4×1.nl/cirkl/ of bel naar 0229-285170.

Meer nieuwsitems?

J.W. de Haan

Midwoud

"Van begin af aan, duidelijkheid, te verwachten aspecten! uitkomst wat werd verwacht, vriendelijke benadering van verkoper en koper, erg goed gedaan!"

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×