4×1 Makelaardij bestaat 14 jaar!

18 januari 2022

4×1 Makelaardij bestaat 14 jaar!
Voor 4×1 Makelaardij is het 14-jarig bestaan een belangrijke mijlpaal! Natuurlijk niet in de laatste plaats vanwege de cijfercombinatie! 14 jaar geleden zijn we van start gegaan met al veel ervaring in de regio. Inmiddels is onze marktkennis en ervaring in de regio West-Friesland nog veel verder toegenomen. Van appartement tot vrijstaande villa, we hebben al heel wat woningen mogen verkopen, maar ook zeker klanten succesvol mogen begeleiden in het aankooptraject.

Tevreden klanten
Zonder tevreden klanten geen succes. Al 14 jaar is ons doel om klanten tevreden te stellen. Wij doen ons uiterste best om al onze klanten naar tevredenheid te begeleiden in een succesvolle aan- of verkoop van hun woning. Wij staan dan ook al 14 jaar garant voor klantgerichtheid, goede communicatie, kwaliteit en service. Dit zijn onze belangrijkste speerpunten, die wij ook hoog in het vaandel houden om al onze klanten in de toekomst naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

Wie jarig is trakteert!
De kop zegt het al! Wie jarig is trakteert! En dat gaan wij ook zeker doen! Via een leuke actie op Facebook gaan wij de komende 14 weken fantastische en mooie huiselijke prijzen weggeven! Dus houd onze Facebook-pagina goed in de gaten en wie weet win jij één van onze fantastische prijzen! Elke week weer een nieuwe kans.

Meer nieuwsitems?

J.W. de Haan

Midwoud

"Van begin af aan, duidelijkheid, te verwachten aspecten! uitkomst wat werd verwacht, vriendelijke benadering van verkoper en koper, erg goed gedaan!"

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×