4×1 Makelaardij Uitstekende Makelaar 2021!

15 februari 2022

4×1 Makelaardij Uitstekende Makelaar 2021!

Wat was het ook dit jaar weer een bijzonder jaar voor de woningmarkt. Voor verkopers was het over het algemeen een prachtig jaar met mooie verkoopprijzen en fantastische kansen om door te stromen naar een nieuwe woning. Voor kopers soms een stuk lastiger om hun droomwoning aan te kunnen kopen door het dalende aanbod. Echter hebben wij ook dit jaar weer veel kopers en verkopers kunnen bedienen en dromen kunnen helpen verwezenlijken. Door onze tevreden klanten zijn voor de 9e keer uitgeroepen als Uitstekende Makelaar door de website wiesidebestemakelaar.nl. Een prachtige bekroning op ons werk!

Elk jaar geeft ‘Wie Is De Beste Makelaar‘ een keurmerk aan makelaars die een 8 of hoger scoren op gebied van klanttevredenheid. Ruim 350 opdrachtgevers hebben in de afgelopen jaren onze dienstverlening beoordeeld op deze onafhankelijke consumenten site.

Met een 9,7 zijn we zeer dankbaar, blij en trots dat we dit hebben mogen ontvangen! Onze 4 speerpunten zijn Klantgerichtheid, Communicatie, Kwaliteit en Service. Ook in 2022 zullen wij weer alles op alles zetten deze speerpunten na te leven en onze opdrachtgevers weer naar tevredenheid van dienst te zijn. Wij bedanken dan ook graag alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in ons kantoor!

Gratis waardebepaling
Ben je ook nieuwsgierig wat jouw woning waard is of heb je al verhuisplannen? Dan maken wij graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Daarnaast begeleiden we je ook graag bij de aankoop van een droomhuis. Meer weten? Kijk eens op onze website www.4×1.nl of bel voor meer informatie 0229-285170.

Meer nieuwsitems?

Dhr. Smit

Scharwoude

"Edward was duidelijk in zijn communicatie. Hij hield ons heel goed op de hoogte van wat er op dat moment speelde bij eventuele kopers."

4/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×