Waarom je juist nu kunt verhuizen!?

11 juni 2020

De laatste maanden ben je veel thuis geweest, meer dan anders. Wij kunnen ons voorstellen dat je juist hierdoor anders bent gaan kijken naar je huis en woonomgeving. Je wilt graag wat groter of juist kleiner wonen. De tuin voldoet niet meer aan je wensen of je voelt je niet meer prettig in je omgeving. Maar is het wel verstandig om nu te verhuizen of kan je beter nog even wachten? Een lastig dilemma!

Gunstige rente
Momenteel zien we dat de huizenprijzen niet zakken en is de rente voor de kopers nog steeds gunstig . Ja, dit is juist het moment om te gaan verkopen! In sommige gevallen zullen we je adviseren om eerst te verkopen en dan pas een ander huis aan te kopen, maar in andere gevallen kan dat precies andersom zijn. Wat past er het best bij jouw situatie? Wij zijn er voor je om je daarin te adviseren en om je te helpen met de aan- en verkoop van je huis.

Gratis aankoopmakelaar
Onze succesvolle actie ‘’Gratis aankoopmakelaar bij de verkoop van je huis’’ hebben we verlengd tot en met 15 juli 2020. Heel wat verkopers gingen jou al voor en nu is het jouw tijd! Of je nou eerst wilt aankopen of eerst wilt verkopen 4×1 Makelaardij regelt het voor jou! Bel 0229-285170 om na te gaan wat jouw huis waard is.

Meer nieuwsitems?

Dhr. Verdegaal

Hoorn

"Op alle vlakken was Corné van 4x1 makelaardij een topmakelaar. Hij was vlot en duidelijk in contact en informering, had accurate kennis van de lokale markt en heeft ons geweldig geadviseerd over de verkoop."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×