Omring en 4×1 Makelaardij werken samen

04 mei 2020

Over Omring
Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Omring zorgt voor goede ondersteuning of zorg daar waar het nodig is. Van zorg aan huis tot aan revalidatie en van behandeling tot woonzorg in één van de 25 locaties van Omring. Voor extra diensten rondom de zorg biedt Omring de Omringpas. Omringpashouders profiteren van korting en aanvullende diensten bij verschillende partners. Eén van deze partners is sinds april 2020 4×1 Makelaardij te Hoorn.

Over 4×1 Makelaardij
Sinds 2008 is dit makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Hoorn. Zij houden zich bezig met het aan- verkopen van woningen. Van appartementen tot villa’s van ééngezinswoningen tot woonboerderijen.

Heeft u verhuisplannen en overweegt u om uw huis te verkopen? Met uw Omringpas krijgt u bij 4×1 Makelaardij korting op de verkoop van uw woning. 4×1 Makelaardij is actief in Hoorn en omstreken. U krijgt gratis en zonder verplichtingen een eerlijk advies over de waarde van uw woning.

Prettig en fijn thuis wonen, dat is waar we met elkaar aan werken. Voor een passend voorstel voor de verkoop of aankoop van uw huis werken Omring en 4×1 Makelaardij samen. Zo ontvangt u een mooi voordeel.

Meer nieuwsitems?

Dhr. Kuikman

Zwaag

"Makelaar is zeer deskundig, het contact was goed en correct. Het huis was boven verwachting snel verkocht. Ik kan 4x1 iedereen aanraden."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×