Verkooppakketen bij 4×1 Makelaardij

27 maart 2020

Bij 4×1 Makelaardij heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse verkooppakketten. Bijvoorbeeld het Budget-zelf-pakket, het Top-Pakket, – dit is het meest gekozen pakket – of  het Ontzorg-pakket. Edward Roozendaal: ‘Met deze verkooppakketten komen we aan de wensen van onze klanten tegemoet. Men wil vandaag de dag graag zelf keuzes kunnen maken en grip houden op zowel kosten als eigen invloed bij het verkopen van een woning’. Wilt u meer informatie over de verkooppakketten? Neem dan gerust contact op met Corné of Edward, zij helpen u graag verder.

Corné van Dis: ‘Denkt u erover om uw huis te verkopen? Dan kunt u kiezen voor een stille verkoop zonder bord in de tuin. Dit is met name geschikt voor verkopers die geen haast hebben. Of u kiest voor de verkoop met 100% reclame zodat uw huis een enorme exposure krijgt’.

Bent u op zoek naar een andere woning? U kunt u zich bij 4×1 Makelaardij gratis inschrijven in het zogenaamde zoekersbestand. U hoeft zich alleen maar aan te melden via de website, uw gegevens in te voeren en als er een woning te koop komt die aan uw wensen voldoet krijgt u informatie via de mail toe gezonden. U wordt dus op de hoogte gehouden zonder verdere verplichtingen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies over de  verkoop of aankoop van een woning neem dan contact op met 4×1 Makelaardij, Breed 3A in Hoorn, 0229-285170, info@4×1.nl.

Meer nieuwsitems?

Bram de Goede

Enkhuizen

"Heel creatief en snelle verkoop voor een goede prijs."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×