Gratis aankoopbegeleiding!

02 april 2020

4×1 Makelaardij biedt u gratis aankoopbegeleiding aan bij het verkopen van uw woning, het is tenslotte geen broodje dat u bij de bakker koopt of in deze periode… thuis laat bezorgen..
Juist in deze periode waarin het lastiger lijkt om de juiste woning te vinden, gaan we voor u graag deze uitdaging aan!
Wij benutten hiervoor o.a. ons netwerk en helpen u bij het adviseren of de gevonden woning wel of niet een goede aankoop is.
Vervolgens verzorgen wij voor u het biedingsproces en het gehele traject tot en met bij de notaris.
Allemaal gratis indien u uw woning via ons te koop aanbiedt.
Zo helpen wij u bij het realiseren van uw woonwensen!

Verhuisplannen?
U zit wellicht deze dagen vaker thuis; u heeft wat meer tijd en rust, waardoor u misschien juist verhuisplannen heeft gekregen.
U wilt liever kleiner of juist groter wonen, energiezuiniger of naar een andere wijk of liever naar een dorp of juist weer naar de stad?
Het gemakkelijk aankopen van een huis is tegenwoordig (nog steeds) niet zo vanzelfsprekend. Naast dat er een heleboel bij komt kijken, bent u vast niet de enige geïnteresseerde. En waar let je op tijdens de bezichtiging? Hoe is de bouwkundige staat? Welk bod moet ik uitbrengen om kans te maken en tegelijkertijd niet te veel te betalen? Een klein voordeel voor u als potentiële koper in deze tijd, is dat er volgens onderzoek minder concurrentie-kopers zijn. Dit betekent dat het dus juist nu de tijd is om een andere woning te kopen!

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen en helpen ook u graag bij de volgende stap bij verhuizen!

Meer nieuwsitems?

Ferry & Ineke

Enkhuizen

"Gouden tip; als je je woning ook binnen 2 dagen wilt verkopen, moet je 4x1 eens bellen! Krijg je zeker geen spijt van. Ga maar vast inpakken."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×