Verkoop beoordelingen op Funda

03 mei 2023

Iedere klant van een makelaar, waarvan de koopwoning op Funda geplaatst is, kan zijn opdrachtgever beoordelen. Het cijfer van een makelaar dat wordt weergegeven op Funda is het gemiddelde van alle ingevulde beoordelingen. Ons gemiddelde is op dit moment een 9,6! U kunt onze beoordelingen bekijken op Funda en op onze website. Graag willen wij deze mooie review  van de verkoper van de Dubloen 107 in Hoorn met u delen.

10,0
Wij hebben 4×1 Makelaardij gekozen om ons woning in Hoorn te verkopen. De heer Corné van Dis was onze verkopende makelaar. Ons eerste indruk van Corné was dat hij een nuchtere, hands-on mentaliteit had met een zeer goede oog voor detail. Binnen een uur was onze woning nagelopen, getaxeerd en kregen wij adviezen waar wij op moesten letten. Nadat Corné vertrokken was wisten wij 100% zeker, deze makelaar zal onze woning mogen verkopen. Er gingen een aantal maanden voorbij alvorens wij uiteindelijk ons woning te koop hadden gezet. Want wij waren aan het wachten totdat er meer informatie was over inleverdatum van ons nieuwbouwwoning. Corné had een fotograaf geregeld die hele mooie adviezen voor ons had en uiteindelijk resulteerde dit in prachtige foto’s. Corné was in de tussentijd altijd zeer goed bereikbaar en communiceerde heel erg duidelijk en snel. In de tussentijd was de situatie In de wereld enigszins veranderd. Waardoor Corné voorstelde om iets lager voor ons woning te vragen dan initieel de bedoeling was. Wij vertrouwden Corné’s opinie en gingen hiermee akkoord. In totaal was ons woning zo’n 9 keer bezichtigd door 8 partijen. Twee partijen hadden een bod op ons woning uitgebracht. En wij hebben uiteindelijk binnen 2.5 maand ons woning verkocht. En dat in inmiddels uitdagende tijden met dalende huizenprijzen en oplopende rente. Tegelijkertijd met ons gingen er zo’n 6 andere huizen bij ons in de straat en in de naast gelegen straten te koop. Al die huizen staan nu nog te koop. Geen enkele van die huizen wordt vertegenwoordigd door 4×1 Makelaardij of Corné van Dis. Corné is een ware professional en zijn kwaliteiten komen nog beter naar voren als de huizenmarkt uitdagender wordt zoals nu het geval is. Ons conclusie is dat Corné een zeer degelijke, ervaren en een adequate makelaar is die heel snel op de markt weet te reageren. En als persoon is het gewoon een heel aardige kerel. Pluspunten van Corné: Ervaren Degelijk Communiceert goed Adequaat Volgt heel goed ontwikkelingen Menselijk Empathisch Minpunten Geen Mochten wij in de toekomst weer tot verkoop overgaan dan staat Corné bij ons op nummer 1 om dat te doen. En wij gunnen Corné dat hij grotere nieuwbouwprojecten mag begeleiden in verkoop. @diverse projectontwikkelaars en @diverse bouwers –> kies Corné van Dis en 4×1 Makelaardij.  Het is een geweldige boetiek onderneming met alles wat je van een makelaardij mag verwachten.
Corné hartelijk dank!
Meer nieuwsitems?

Jan Cees Meijer

Hoorn

"Corné zit er bovenop , is betrouwbaar , kundig en zal altijd zijn klant voorop stellen."

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×