Makelaars Vastgoedpro en VBO ontvangen als eerste Europese certificaat

29 juni 2023

Wij hebben er weer een diploma bij!

Makelaars van Vastgoedpro en VBO kunnen vanaf juni als eerste Europese erkenning krijgen met het MMCEPI-certificaat. Dit Europese certificaat voor makelaars wordt voor het eerst in Nederland uitgereikt.

Makelen volgens Europese standaard
Als lid van CEPI – de Europese koepelorganisatie van de makelaardij – mogen zowel Vastgoedpro als VBO de aangesloten makelaars het Europese certificaat aanbieden. Hiermee kan de makelaar aantonen dat hij of zij lid is van een organisatie die voldoet aan de standaard die het Europese CEPI stelt.

Daarnaast is deze erkenning alleen beschikbaar voor verenigingsmakelaars in Nederland die voldoen aan de kwaliteitsnormen die hun vereniging stelt. Denk daarbij aan het bewijzen van bepaalde beroepscompetenties, vakkennis en het hebben van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Uitreiking Europese certificaat makelaars
Vastgoedpro reikt de eerste certificaten uit tijdens de algemene ledenvergadering (alv) op 6 juni aanstaande. Om het certificaat te mogen voeren, is vereist dat je als makelaar aan alle lidmaatschapsvoorwaarden en permanente educatienormen van de verenigingen voldoet, en dat je de statuten en gedragscode van CEPI naleeft.

Over CEPI
CEPI (Confédération européenne de l’immobilier) is een in Brussel gevestigde internationale vereniging. Leden zijn in Europa gevestigde nationale verenigingen die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. CEPI heeft tot doel de normen in de vastgoedberoepen te verhogen en te bevorderen, zodat makelaardij in onroerend goed en vastgoedbeheer wordt.

Meer nieuwsitems?

J.W. de Haan

Midwoud

"Van begin af aan, duidelijkheid, te verwachten aspecten! uitkomst wat werd verwacht, vriendelijke benadering van verkoper en koper, erg goed gedaan!"

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×