Ben jij al klaar voor de start?

23 augustus 2021

Ben jij al klaar voor de start?

Je bent toe aan een volgende stap, …. je hakt de knoop door en gaat kijken naar een nieuwe woning! Maar wat is nu wijsheid? Ga je je huidige woning nu eerst verkopen of koop je eerst een andere woning? Met de kennis van de crisis van zo’n 10 jaar geleden kan er de neiging zijn eerst te verkopen, want in deze tijd wil je er wel snel bij zijn als jouw droomhuis te koop komt. Maar als je jouw huis eerst te koop zet, is het misschien wel (te) snel verkocht en heb je nog geen andere woning.

Woning gekocht, en dan?
Veel mensen kiezen er voor om eerst te kopen en dan te verkopen. Mocht het je lukken jouw droomwoning te kopen, dan wil je natuurlijk dat je eigen huis zo snel mogelijk online staat. Moet je dan nog starten met de verkoop, dan kom je erachter dat er eerst nog veel tijd gaat zitten in het zoeken van een goede makelaar en het bepalen van de waarde, je eigen woning verkoop-klaar te maken, belangrijke papieren bij elkaar te zoeken en in te vullen, energielabel aanvragen, foto’s en video te laten maken, etc… Dat valt in tijd meestal erg tegen.

4×1 heeft de oplossing: Klaar voor de start!
Jij gaat op zoek naar jouw droomhuis (dit adviseren we samen met een aankoopmakelaar te doen) en wij starten achter de schermen om je huidige woning compleet klaar te zetten voor de start van de verkoop. Zo kun je straks na een succesvolle aankoop van je droomwoning direct starten met de verkoop. Je weet dan dat alles alvast goed en compleet is geregeld. Wij hebben er dan voor gezorgd dat behalve bovenstaande punten ook de woningtekst klaar is, de plattegronden zijn gemaakt, een meetrapport van de woning is verzorgd. Jouw huis staat dan echt “in de startblokken” om online te gaan. Jij kunt jouw focus dan ook helemaal leggen bij de zoektocht en aankoop van je nieuwe huis.

Yes, het is gelukt je droomhuis te kopen!
Zodra je jouw droomwoning hebt gekocht kun je ons het startschot geven voor de verkoop van je eigen woning. Wij zorgen er dan voor dat je huidige woning binnen 24 uur op Funda te zien is! Daarnaast wordt er direct een Facebook-bericht of Instagram bericht gepost om alvast de interesse te wekken van onze grote groep volgers en worden al onze zoekers via een mail geïnformeerd over jouw woning.

Wat zijn de voordelen van Klaar voor de Start?

* Volledige aandacht van jezelf voor de koop en financiering van jouw nieuwe woning
* Woning gekocht? Binnen 24 uur staat je huidige woning online
* Advies bij de aankoop van jouw nieuwe woning
* Het geeft rust en je kunt snel schakelen

Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 0229-285170 of mail naar info@4×1.nl

Wij staan al klaar om je te helpen bij jouw start!

 

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×