Hoe een opgeruimd huis zo verkocht is!

15 september 2020

Een rommelig huis, een smerige woning of een appartement vol met spullen? Dit zijn niet de ideale omstandigheden voor een snelle verkoop!
Onze tip: Zorg voor een gezellige, schone en opgeruimde en woonomgeving. Hoe? Dat lees je hier!

 1. De eerste klap is een daalder waard!
  De eerste indruk moet echt perfect zijn! Zorg voor een opgeruimde voortuin, maak de voordeur en de bel schoon en zorg dat de entree ruimtelijk lijkt.
 1. Zeg het met kleur..
  In dit geval… de kleur wit! Kleur is heel persoonlijk en kan allerlei associaties opleveren bij kijkers. De kleur wit als altijd goed. Het zorgt voor ruimte, het oogt licht en fris. Plaats een paar mooie kleurrijke eye cathers aan de wand, een kleurrijk dekbed of wat mooie kussens op de bank en klaar!
 1. Je hebt opgeruimd en opgeruimd…
  Dat je woning opgeruimd moet zijn, dat weet je inmiddels wel. Maar… wat doe je dan met je troep.. euh… spullen? Een voor de hand liggende gedachte is in een de kast. Ho stop! Doe dat maar niet. Tijdens bezichtigingen willen kopers wel eens kasten open doen. Begin alvast met ‘ontspullen’ en breng dingen naar de kringloop bijvoorbeeld.
 1. Lekker naar buiten kijken!
  De tuin in orde, het balkon aan kant, geen onkruid op het oprijpad. Aan alles heb je gedacht! Hoe zonde zou het zijn als de kijkers dit niet vanuit binnen kunnen bewonderen? Dus, vergeet niet nog even de ramen te lappen. Zorg er ook voor dat alle gordijnen en andere raambekleding open zijn tijdens de bezichtiging.
Meer nieuwsitems?

Dhr. Kuikman

Zwaag

"Makelaar is zeer deskundig, het contact was goed en correct. Het huis was boven verwachting snel verkocht. Ik kan 4x1 iedereen aanraden."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×