4×1 Makelaardij viert 12,5 jarig jubileum

10 september 2020

12,5% korting op de courtage!

4×1 Makelaardij bestaat 12,5 jaar. En wie jarig is trakteert! Om deze mooie mijlpaal te vieren geven we een jubileumkorting van 12,5% op de courtage bij verkoop van uw woning. Ook bij de aankoop van een woning ontvangt u een korting van 12,5%. Een extra goede reden om een woning te kopen of te verkopen via het team van 4×1 Makelaardij! We staan bekend om onze innovatieve manier van werken en de oprechte interesse voor de wensen van de klant. Niet voor niets scoren we al zeven jaar op een rij een gemiddelde klantwaardering van 9,5 bij de onafhankelijke online verkiezing ‘Wie is de beste makelaar’.nl. Lees zelf de reviews!

Ontzorgen van A tot Z
Ons team, bestaande uit Annemarie Kat, Donna van Dijk, Corné van Dis en Edward Roozendaal. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat het hele traject soepel verloopt. Vanaf de start van de verkoop tot en met het officiële moment bij de notaris. Door de korte lijnen is de communicatie helder en wordt er snel geschakeld. De makelaars wonen in hun werkgebied, zodat ze goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en weten wat er speelt op de regionale markt.

Korting op de courtage
Na 12,5 jaar zitten we nog steeds op dezelfde plek op het Breed in Hoorn. Een prachtige periode waarin we een solide naam hebben opgebouwd als betrouwbare en prettige partner voor het verkopen, aankopen of taxeren van onroerend goed. We zijn proactief en groot genoeg om strategisch sterk te staan en klein genoeg om vooral zeer persoonlijk te blijven werken. Die combinatie garandeert een blije beleving bij de volgende stap in ieders wooncarrière.

Ontdek zelf waarom onze aanpak al 12,5 jaar succesvol is en profiteer van 12,5 procent jubileumkorting! De actie loopt vanaf 15 augustus tot 15 oktober 2020.

 

Meer nieuwsitems?

Ferry & Ineke

Enkhuizen

"Gouden tip; als je je woning ook binnen 2 dagen wilt verkopen, moet je 4x1 eens bellen! Krijg je zeker geen spijt van. Ga maar vast inpakken."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×