4×1 Makelaardij bestaat 15 jaar!

11 januari 2023

Actieve aanpak om het beste resultaat voor u te behalen!
4×1 Makelaardij begon in januari 2008 en bestaat nu dus 15 jaar!
De naam 4×1 staat voor de 4 speerpunten van het kantoor: Nummer 1 in klantgerichtheid, communicatie, kwaliteit en service.
Corné van Dis is het kantoor begonnen met Edward Roozendaal, die inmiddels van zijn welverdiende pensioen aan het genieten is.
In deze uitdagende woningmarkt weet Corné zich goed te onderscheiden en weet hij klanten aan zich te binden door zijn persoonlijke aanpak en zijn daadkracht. Het komt regelmatig voor dat klanten eerder een huis via Corné aankochten of verkochten en dat ze nu toe zijn aan een volgende stap in de huizenmarkt, waarbij ze terugkeren naar Corné omdat de eerdere samenwerking zo goed is bevallen. Corné is enthousiast en gedreven en gaat altijd voor een constructieve samenwerking en het beste resultaat voor de klant.

Succes is geen toeval!

Vanuit de binnenstad van Hoorn werken we 6 dagen per week om jouw woonwensen te realiseren. Van appartementen tot eengezinswoningen, van villa’s tot woonboerderijen. Ook het afgelopen jaar zijn met inzet van 4×1 Makelaardij weer vele succesvolle woningtransacties tot stand gekomen! En dat in de huidige woningmarkt. Eigenlijk willen we het liever niet hebben over een moeilijke markt. Wij kijken liever naar de kansen die er in de huidige markt liggen. Want ook vandaag de dag zijn er zeker kansen. Succes boek je door kansen te pakken!

Enthousiasme en goede presentatie

Belangrijke factor voor een succesvolle verkoop is natuurlijk in de eerste plaats een enthousiaste makelaar die luistert naar uw wensen en zich inzet om uw woning te verkopen! Wij doen er alles aan om een zo goed mogelijke presentatie van uw woning op internet te realiseren.

Prijszetting
Natuurlijk is een marktconforme prijs ook van essentieel belang. We willen voor de klant een optimale prijs realiseren, maar wanneer de prijs te hoog is, dan komt er vandaag de dag niemand kijken. Door jarenlange ervaring in de Makelaardij en door specifiek in de regio van West-Friesland te werken, kan Corné uw woning op de juiste waarde inschatten.

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen?
Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren wat voor uw woning de juiste actieve aanpak voor verkoop is!
Wilt u meer weten over de succesvolle aanpak van 4×1 Makelaardij? Maak een vrijblijvende afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling! www.4×1.nl of 0229-285170

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×