4×1 kijkt positief uit naar 2023! U ook?

2022

Aan- en verkocht in 2022

Met 20 jaar ervaring in de makelaardij hebben we inmiddels al vele bewegingen op de woningmarkt voorbij zien komen. Dat na een forse stijging van de huizenprijzen in de afgelopen periode plotseling zo’n stijging van de hypotheekrente zou komen, had niemand kunnen voorzien.
Desondanks blijft verhuizen een belangrijke gebeurtenis voor mensen uit alle leeftijdsgroepen: door bijv. samenwonen, het krijgen van kinderen, verandering van werk, gezinssamenstelling of woonwensen, wilt u misschien ook verhuizen?

Veel mensen checken regelmatig het nieuwe woningaanbod op verschillende internetsites. Goed nieuws voor deze mensen! Het woningaanbod stijgt en de minister van wonen heeft toegezegd nieuwe huizen te laten bouwen, waardoor er meer doorstroom mogelijk is. Dit betekent nieuwe woonkansen voor u!

Waarom 4×1 Makelaardij:
Bij 4×1 Makelaardij nemen we graag voor u het werk uit handen. We begeleiden de aan- of verkoop van uw woning van het begin tot het eind. Wij helpen u bij het zoeken van een nieuwe woning, een woning die bij u past en voldoet aan uw wensen. Verhuizen is een hele stap. Daarom is het belangrijk om hierbij gedegen advies en begeleiding te hebben. 4×1 Makelaardij kan u hierbij helpen.

Heeft u uw droomhuis gezien, dan komt er nog veel bij kijken voordat u de sleutel in handen heeft. Zowel bij aankoop als verkoop helpt Corné van Dis u graag. Hij heeft de nodige kennis en ervaring om ook u te begeleiden van het zetten van de volgende stap. Corné is actief en gedreven en zet zich volledig in om uw verhuizing naar een andere woning mogelijk te maken.

Wacht daarom niet te lang en pak uw kans als die zich voordoet.
Het ideale moment voor het aan- of verkopen voor een woning is het moment dat u de kans pakt.

Bel Corné van Dis voor een vrijblijvend adviesgesprek!
4×1 Makelaardij; de eerste stap bij verhuizen.

Neem contact op

Ferry & Ineke

Enkhuizen

"Gouden tip; als je je woning ook binnen 2 dagen wilt verkopen, moet je 4x1 eens bellen! Krijg je zeker geen spijt van. Ga maar vast inpakken."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×