4×1 Makelaar

Voordelen van 4x1 een makelaar

4×1 Makelaardij neemt u werk en zorgen uit handen en doet er alles aan om uw huis zo succesvol te mogelijk verkopen. Uw huis verkopen via een 4×1 makelaar loont, wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:

Objectieve kijk op uw huis

Onze makelaar heeft een hij een objectieve kijk op uw huis en zo kan hij kritisch zijn over de kwaliteit en waarde van uw woning. De verkoopprijs van uw huis wordt dan realistisch ingezet. Uiteraard staat de juiste verhouding tussen de verkoopprijs en de waarde van uw woning voorop!

Advies over verkoop klaar maken

Uw 4×1 Makelaar geeft u uitgebreid advies over het verkoop klaar maken van uw woning. Kijk u bijvoorbeeld eens bij 4×1 Tips.

Kennis van de regionale huizenmarkt

De 4×1 makelaar heeft veel ervaring in de huidige huizenmarkt. Bij het bepalen van de verkoopprijs is het belangrijk om goed te letten op schommelingen in de prijzen op de regionale huizenmarkt. Is uw verkoopprijs te hoog, dan bestaat de kans dat uw huis lang te koop staat. 4×1 Makelaardij houdt dit scherp in de gaten en bepaalt een goede verkoopprijs.

Transparant verkooptraject

4×1 Makelaardij werkt transparant zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht wordt u voortdurend geïnformeerd over de stand van zaken. Heeft u vragen? Dan kunt uw makelaar, bellen, appen of mailen. Ook tijdens het traject zetten we graag nét dat stapje extra voor u!

Snelle verkoop van uw huis

Binnen een paar dagen kan uw huis op internet staan. Wij werken snel en nauwkeurig, hangen een realistische verkoopwaarde aan uw woning en brengen deze actief onder de aandacht zowel offline als op social media. Genoeg aspecten die bijdragen aan een snelle verkoop van uw woning dus!

Wilt u ook uw huis verkopen met de hulp van 4×1 Makelaardij? Bel dan naar 0229-285170 of mail naar info@4×1.nl.

Neem contact op

C. Koelewijn

Zwaag

"Corné heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is vriendelijk en goed bereikbaar en helpt waar hij kan. Ook het team op kantoor is vriendelijk en behulpzaam."

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×