4×1 Makelaar

Voordelen van 4x1 Makelaardij

4×1 Makelaardij neemt je werk en zorgen uit handen en doet er alles aan om jouw huis zo succesvol te mogelijk verkopen. Jouw huis verkopen via een 4×1 Makelaardij loont, wij zetten een aantal voordelen voor je op een rij:

Objectieve kijk op uw huis

Onze makelaar heeft een objectieve kijk op jouw huis en zo kan hij kritisch zijn over de kwaliteit en waarde van uw woning. De verkoopprijs van jouw huis wordt dan realistisch ingezet. Uiteraard staat de juiste verhouding tussen de verkoopprijs en de waarde van jouw woning voorop!

Advies over verkoop klaar maken

Jouw makelaar van 4×1 geeft je uitgebreid advies over het verkoop klaar maken van jouw woning. Kijk bijvoorbeeld eens bij 4×1 Tips.

Kennis van de regionale huizenmarkt

De makelaar van 4×1 heeft veel ervaring in de huidige huizenmarkt. Bij het bepalen van de verkoopprijs is het belangrijk om goed te letten op schommelingen in de prijzen op de regionale huizenmarkt. Is de verkoopprijs te hoog, dan bestaat de kans dat jouw huis lang te koop staat. 4×1 Makelaardij houdt dit scherp in de gaten en bepaalt een goede verkoopprijs.

Transparant verkooptraject

4×1 Makelaardij werkt transparant zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rond de verkoop van jouw huis. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht word je voortdurend geïnformeerd over de stand van zaken. Heb je vragen? Dan kun je de makelaar bellen, appen of mailen. Ook tijdens het traject zetten we graag nét dat stapje extra voor je!

Snelle verkoop van uw huis

Binnen een paar dagen kan jouw huis op internet staan. Wij werken snel en nauwkeurig, hangen een realistische verkoopwaarde aan de woning en brengen deze actief onder de aandacht zowel offline als op social media. Genoeg aspecten die bijdragen aan een snelle verkoop van jouw woning dus!

Wil je ook jouw huis verkopen met de hulp van 4×1 Makelaardij? Bel dan naar 0229-285170 of mail naar info@4×1.nl.

Neem contact op

J.W. de Haan

Midwoud

"Van begin af aan, duidelijkheid, te verwachten aspecten! uitkomst wat werd verwacht, vriendelijke benadering van verkoper en koper, erg goed gedaan!"

4.5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×