4 tips voor een snelle verkoop van jouw huis!

4 tips voor een snelle verkoop van jouw huis

Je wilt je huis verkopen, maar hoe doe je dat? 4x1 Makelaardij helpt je hier graag bij!

Je kunt allereerst een aantal dingen zelf doen om jouw woning verkoop klaar te maken, wij geven je 4 tips:

Een opgeruimd huis verkoopt beter

Om potentiële kopers van jouw huis een goede eerste indruk te geven is het belangrijk dat de woning er opgeruimd en schoon uitziet. Zorg voor een schone douche en toilet, gelapte ramen en een goede afwerking in de woning. Zijn er kleine werkzaamheden blijven liggen zoals het bevestigen van plinten en kleine verfklusjes? Pak dit direct aan.

Persoonlijke spullen opbergen

Het is belangrijk dat een kijker denkbeeldig zijn eigen spullen in jouw huis kan plaatsen. Door jouw persoonlijke spullen op te bergen, krijgt de potentiële koper de kans om zich jouw woning meer eigen te maken. Door een rustige en overzichtelijke woning te creëren wordt jouw woning sneller en tegen een hogere prijs verkocht.

Creëer ruimte en licht in de woning

De ervaring leert dat een woning met neutrale kleuren beter verkoopt. Op die manier lijkt de woning zo namelijk nog groter en lichter. Zorg voor rustige kleuren op de wanden, schuif gordijnen open en zet tussendeuren open. Licht oogt vriendelijk en ruimtelijk, dat is waar een potentiële koper op valt.

Het aanzicht van een woning

Vergeet niet dat een eerste indruk zich al vormt bij de aankomst bij de woning. Zorg voor een nette voortuin; maai het gras, verwijder onkruid en zet gezellige planten in de tuin. Een goed verzorgde aankomst geeft de kijker een positief gevoel.

Alles op orde in jouw woning? Laat het verkopen van jouw huis vervolgens aan 4×1 Makelaardij over! Maak een afspraak of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

C. Koelewijn

Zwaag

"Corné heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is vriendelijk en goed bereikbaar en helpt waar hij kan. Ook het team op kantoor is vriendelijk en behulpzaam."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×