15% korting bij 4×1 Makelaardij

02 oktober 2023

4×1 Makelaardij bestaat 15 jaar!

15 jaar ervaring
Met deze jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen in de regio West- Friesland hebben we een uitstekende marktkennis om de waarde van een woning te bepalen en ervaring en inzicht in het ontzorgen tijdens een aan- en verkooptraject.
Corné is een makelaar die zelf in het werkgebied West-Friesland woont en het soort woningen in de regio goed kent. Hij kan hierdoor uw aan- of verkoopkansen goed inschatten en weet welke aan- of verkoopstrategie zal werken. Na 15 jaar vindt hij nog steeds een mooie uitdaging om klanten te helpen en te ontzorgen als zij een stap willen zetten op het gebied van verhuizen.

Actie bij 4×1 Makelaardij
Overweegt u te gaan verhuizen of kent u iemand die wil verhuizen? Vanwege het 15- jarig bestaan van 4×1 Makelaardij geven wij in september en oktober 15% korting op de courtage bij een aankoop- of verkoopopdracht.

Brengt u een nieuwe klant aan bij 4×1 Makelaardij, dan ontvangt u een VVV-bon van €100,-!

Neem contact op met 4×1 Makelaardij om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

We zijn bereikbaar op 0229-285170 of via: info@4×1.nl

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×