ACTIE! NU 12,5% KORTING OP DE COURTAGE!

Woning verkopen in West-Friesland

Uw woning in West-Friesland verkopen
4×1 Makelaardij verkoopt ook úw woning in West-Friesland. Door onze jarenlange ervaring en creatieve aanpak bij het verkopen van woningen is 4×1 Makelaardij de partner die u zoekt voor een snelle en succesvolle verkoop van uw woning. Klanten geven ons gemiddeld een 9,4 voor onze dienstverlening!

Snel woning verkopen in West-Friesland
Samen met u zetten meer woningeigenaren in West-Friesland hun woning te koop. 4×1 Makelaardij brengt uw woning op een creatieve manier onder de aandacht van potentiële kijkers. Wij stellen een effectief plan van aanpak op, zoeken goede promotiewegen zoals Facebook en YouTube op en werken transparant. U weet dus altijd wat de ontwikkelingen rond de verkoop van uw woning in zijn.

Waardebepaling
Bent u van plan uw woning in West-Friesland te verkopen, maar heeft u geen idee van de waarde? Onze makelaar voert graag een waardebepaling uit en geeft u advies over de te nemen stappen bij de verkoop van uw woning.

Neem contact op

Hans Wammes

Hoorn

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Corné! Hij is goed bereikbaar en geeft eerlijke advies. De ondersteuning vanuit het kantoor is professioneel. Een team dat meegaat met de tijd!"

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×