Reviews

Wat vertellen onze klanten?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Dhr. Smit

Scharwoude

"Edward was duidelijk in zijn communicatie. Hij hield ons heel goed op de hoogte van wat er op dat moment speelde bij eventuele kopers."

4/5

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Dhr. Kuikman

Zwaag

"Makelaar is zeer deskundig, het contact was goed en correct. Het huis was boven verwachting snel verkocht. Ik kan 4x1 iedereen aanraden."

5/5

Hans Wammes

Hoorn

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Corné! Hij is goed bereikbaar en geeft eerlijke advies. De ondersteuning vanuit het kantoor is professioneel. Een team dat meegaat met de tijd!"

5/5

Henk Hoevers

Hoorn

"Edward Rozendaal is een zeer betrokken, kundige makelaar en hij komt zijn afspraken en beloftes na! Ook de medewerkers op kantoor top! "

5/5

Dhr. van Zeelst

Hoorn

"Geen negatieve argumenten te verzinnen. Zoek je een goede, betrouwbare en kundige makelaar dan beveel ik ten zeerste 4x1 Makelaardij Hoorn aan."

4.5/5

Mevrouw Moody

Enkhuizen

"Doortastende verkooptips en veel inspraak over het verloop van de verkoop van mijn huis! "

5/5

C. Koelewijn

Zwaag

"Corné heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is vriendelijk en goed bereikbaar en helpt waar hij kan. Ook het team op kantoor is vriendelijk en behulpzaam."

5/5

Anja Kolken-Saal

Zwaag

"Met beide makelaars was het contact erg goed! Ik werd snel op de hoogte gebracht als er een bezichtiging geweest was!"

4/5

Phyllis Ruyter

Hoorn

"De eerste keer met de aankoop van een huis en nu met de verkoop van ons huis. Allebei de keren met heeft Corné ons perfect begeleid. Alle lof voor deze makelaardij! "

5/5

Carla Slinger

Midwoud

"Mijn huis ook verkocht tot volle tevredenheid en het was een prettige samenwerking met Corné van Dis! "

4/5

Ronald Groot

Hoorn

"Ik kan niet anders dan 5 sterren geven aan 4x1 makelaardij. Wat ik heel goed vind is de goede communicatie en afspraak=afspraak."

5/5

Tim en Violet

Zwaag

"Nadat we binnen een paar weken de woning verkoopklaar hebben gemaakt en alle punten aangepakt hadden die meneer van Dis ons aanraadde was onze woning na de 1e kijkavond verkocht voor VER boven de vanafprijs."

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×