4 tips voor een snelle verkoop van uw huis

4 tips voor een snelle verkoop van uw huis

U wilt u huis verkopen, maar hoe doet u dat? 4x1 Makelaardij helpt u hier graag bij!

U kunt allereerst een aantal dingen zelf doen om uw woning verkoop klaar te maken, wij geven u 4 tips:

Een opgeruimd huis verkoopt beter

Om potentiële kopers van uw huis een goede eerste indruk te geven is het belangrijk dat uw huis er opgeruimd en schoon uitziet. Zorg voor een schone douche en toilet, gelapte ramen en een goede afwerking in de woning. Zijn er kleine werkzaamheden blijven liggen zoals het bevestigen van plinten en kleine verfklusjes? Pak dit direct aan.

Persoonlijke spullen opbergen

Het is belangrijk dat een kijker denkbeeldig zijn eigen spullen in uw huis kan plaatsen. Door uw persoonlijke spullen op te bergen, krijgt de potentiële koper de kans om zich uw huis meer eigen te maken. Door een rustige en overzichtelijke woning te creëren wordt uw woning sneller en tegen een hogere prijs verkocht.

Creëer ruimte en licht in uw huis

De ervaring leert dat een woning met neutrale kleuren beter verkoopt. Uw woning lijkt zo namelijk nog groter en lichter. Zorg voor rustige kleuren op de wanden, schuif gordijnen open en zet tussendeuren open. Licht oogt vriendelijk en ruimtelijk, dat is waar een potentiële koper op valt.

Het aanzicht van een woning

Vergeet niet dat een eerste indruk zich al vormt bij de aankomst bij uw huis. Zorg voor een nette voortuin; maai het gras, verwijder onkruid en zet gezellige planten in de tuin. Een goed verzorgde aankomst geeft de kijker een positief gevoel.

Alles op orde in uw woning? Laat het verkopen van uw huis vervolgens aan 4×1 Makelaardij over! Maak een afspraak of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×