Stappenplan huis verkopen

Het stappenplan van een verkoopproces in 6 stappen. 

U wilt uw huis verkopen, maar hoe gaat dat? 4×1 Makelaardij helpt u hier bij! Bij het verkopen van een huis doorlopen wij samen met u de volgende stappen:

 1. De vraagprijs bepalen

  De makelaar van 4×1 Makelaardij komt bij u langs en bespreekt samen met u de plus- en minpunten van uw huis. Op basis hiervan stelt 4×1 Makelaardij de verkoopprijs van uw huis vast. De verkoopprijs is gebaseerd op uw huis zelf, maar bijvoorbeeld ook op de omgeving.

 1. Maak uw huis verkoop klaar

  Een goede eerste indruk bij kijkers is belangrijk. Zorg daarom voor een net en opgeruimd huis. Pak achterstallig onderhoud aan, herstel kleine beschadigingen en zorg voor lichte kleuren in huis. Onze fotograaf komt langs en maakt een professionele fotoreportage van uw huis.

 1. De bezichtiging van uw huis

  Uw huis wordt op het internet geplaatst, op diverse social media kanalen zoals zoals Facebook en YouTube, in onze etalage en eventueel in de krant. Geïnteresseerde kijkers bellen naar ons voor een afspraak om uw huis te bezichtigen. Mocht u hiervoor persoonlijk benaderd worden, verwijs de kijker dan altijd door naar ons. Uw makelaar verzorgt de bezichtigingen, u bent op die momenten liever niet thuis aanwezig. Belangstellenden voelen zich dan vrijer in uw huis en stellen zich meer open.

 1. Onderhandelen over de verkoop van uw huis

  4×1 Makelaardij is ervaren in de onderhandelingen tijdens de verkoop van een huis. Wij helpen u hierbij, maar u bent altijd de eindbeslisser. U bepaalt voor welk bedrag wij uw huis mogen verkopen. Samen met u stippelt 4×1 Makelaardij het juiste pad uit.

 1. Koopovereenkomst ondertekenen

  U en de kopende partij komen bij de makelaar op kantoor om de koopovereenkomst te ondertekenen. In een koopovereenkomst staan een aantal punten vastgesteld: zoals de verkoopprijs, de leveringsdatum en de ontbindende voorwaarden. Voordat u officieel uw handtekening zet voor de verkoop van uw huis, leest u eerst thuis alle afspraken nogmaals zorgvuldig door.

 1. Afhandeling bij de notaris

  De wettelijke bedenktijd is voorbij, het is tijd voor de laatste handtekeningen. Bij de notaris tekent u de akte van levering. De verkoop van uw woning is officieel, gefeliciteerd!

Ook uw huis verkopen met de hulp van 4×1 Makelaardij? Maak telefonisch een afspraak of vul het contactformulier in.

Huis verkopen Hoorn Neem contact op

Mevrouw Moody

Enkhuizen

"Doortastende verkooptips en veel inspraak over het verloop van de verkoop van mijn huis! "

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×