Onze medewerkers

4x1 Makelaardij

Corné van Dis
Corné van Dis
Makelaar - Taxateur
Een eigen kantoor met een eigen identiteit, waarin ik werk en hobby combineer. Wat wil een mens nog meer? Ik beoefen ik dit vak iedere dag met een flinke dosis energie en met ontzettend veel plezier. Mijn specialisme is het verkopen van woningen. Luisteren naar de wensen van de klant vind ik het belangrijkste. Persoonlijk betrokken zijn bij het hele verkooptraject. En naar het beste resultaat toewerken voor mijn opdrachtgevers door hen te begeleiden en te adviseren motiveert mij en geeft mij veel voldoening.

Deze actieve en enthousiaste benadering past bij mij en biedt mij iedere dag díe uitdaging, waar ik mij met veel plezier voor inzet. Een goede, duidelijke communicatie, daar staan wij voor. Want u als klant staat bij ons op nummer 1!
Edward Roozendaal
Edward Roozendaal
Makelaar
Om in de makelaardij succesvol te zijn, heb je naast de benodigde basiskennis ook veelzijdige talenten nodig, waaronder creativiteit, kennis van marketing, beheersen van afsluittechnieken, organisatietalent etc. Om echt plezier in je werk te hebben, moet je het eigenlijk van nature leuk vinden om met klanten en kijkers om te gaan. Vrijwel elke dag is anders en dat maakt voor mij het vak van makelaar boeiend. Komende uit een horecagezin van zelfstandige ondernemers is hard werken daarbij een vanzelfsprekendheid. Een goede communicatie met de klant staat hierbij centraal.

Doelen stellen en deze ambities vervolgens nastreven, maakt dat elke dag veel energie nodig is. Het succes wat wij voor de klant weten te behalen geeft mij die benodigde energie en motiveert mij tevens om steeds weer het allerbeste voor de klant na te streven.

De waardering van de klant vormt uiteindelijk een beloning waarvoor wij elke dag met veel genoegen actief bezig zijn.
Donna van Dijk
Donna van Dijk
Medewerkster binnendienst
Als u ons kantoor binnenstapt is de kans groot dat u mij direct tegenkomt. Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarmee, samen met Annemarie, verantwoordelijk voor alle telefoongesprekken, binnenkomende mail, agendabeheer, plaatsing van een woning op Funda en onze eigen website of uw bezoek aan ons kantoor.

Zo zorg ik voor een optimaal contact tussen u en ons kantoor tijdens het aan- of verkoopproces van uw woning. Daarnaast ben ik recent geslaagd voor een studie om mijn droom waar te maken: makelaar worden. Op deze manier wil ik mijn passie voor huizen, interieur, architectuur en het onderhouden van klantcontact combineren. Makelaardij is een sector die nooit verveelt en altijd in beweging is. Elke woning is weer anders en dat geldt net zo voor de mensen. Dit is juist die diversiteit, die voor mij dit werk zo aantrekkelijk maakt.
Annemarie Kat
Annemarie Kat
Marketing medewerkster
In 2010 ben ik begonnen bij 4x1 Makelaardij. Eerst als medewerkster binnendienst en daarna langzaamaan verantwoordelijk geworden voor de marketing van ons kantoor. Het vak makelaardij heeft me altijd getrokken en toen er een mogelijkheid was om bij 4x1 Makelaardij te beginnen heb ik deze kans meteen gepakt. Intern leren we veel over het vakgebied en we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op die manier kunnen we onze klanten te woord staan bij de diverse vragen. Het werken bij 4x1 Makelaardij is iedere dag weer een leuke uitdaging. Nét dat stapje extra doen voor onze opdrachtgevers en zorgen dat wij voor kopers en verkopers zowel online als offline altijd goed zichtbaar en bereikbaar zijn.