Open tijdens de zomervakantie!

07 juli 2020

In onze regio is de vakantie in volle gang! Voor veel mensen een fijne tijd om even bij te tanken, te genieten van rust, elkaar en even niet hoeven.
Dit jaar waarschijnlijk meer thuis dan in het buitenland, maar ook dat… kan een hele fijne vakantie worden.
2020: staycation in plaats van vacation!

Ook bij 4×1 Makelaardij nemen we op tijd onze rust, maar… dit doen we verspreid over het jaar. Dus ook tijdens de zomermaanden staat de deur gewoon voor u open!

We zijn open voor vragen, waardebepalingen, bezichtigingen en alles wat te maken heeft met de 1e stap naar verhuizen! De waardepalingen en bezichtigingen gaan nog steeds volgens de corona richtlijnen. Hierdoor houden we elkaar gezond! Wilt u liever videobellen? Dat kan ook! Geef dit aan bij het maken van de afspraak en we regelen het voor u. Je kunt ons op kantoor bezoeken, mailen naar info@4×1.nl of bellen naar 0229-285170.

Donna, Edward, Corné of Annemarie staan u graag te woord!

Meer nieuwsitems?

Hans Wammes

Hoorn

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Corné! Hij is goed bereikbaar en geeft eerlijke advies. De ondersteuning vanuit het kantoor is professioneel. Een team dat meegaat met de tijd!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×