Omring en 4×1 Makelaardij werken samen

15 januari 2024

Over Omring
Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Omring zorgt voor goede ondersteuning of zorg daar waar het nodig is. Van zorg aan huis tot aan revalidatie en van behandeling tot woonzorg. Voor extra diensten rondom de zorg biedt Omring de Omringpas. Omringpashouders profiteren van korting en aanvullende diensten bij verschillende partners. Eén van deze partners is 4×1 Makelaardij te Hoorn.

Over 4×1 Makelaardij
Sinds 2008 zijn wij als makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Hoorn. We houden ons bezig met het aan- verkopen van woningen. Van appartementen tot villa’s van ééngezinswoningen tot woonboerderijen.

Heeft u verhuisplannen of overweegt u om uw huis te verkopen? Met uw Omring lidmaatschap krijgt u bij 4×1 Makelaardij korting op de verkoop van uw woning. Zo krijgt u namelijk 20% korting over de opstartkosten! 4×1 Makelaardij is actief in Hoorn en omstreken. U krijgt gratis en zonder verplichtingen een eerlijk advies over de waarde van uw woning.

Prettig en fijn thuis wonen, dat is waar we met elkaar aan werken. Voor een passend voorstel voor de verkoop of aankoop van uw huis werken Omring en 4×1 Makelaardij samen. Zo ontvangt u een mooi voordeel.

Meer nieuwsitems?

Dhr. Verdegaal

Hoorn

"Op alle vlakken was Corné van 4x1 makelaardij een topmakelaar. Hij was vlot en duidelijk in contact en informering, had accurate kennis van de lokale markt en heeft ons geweldig geadviseerd over de verkoop."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×