Makelaardij Hoorn

Breed netwerk, No Cure-No Pay, spreekt u dit aan?

Op zoek naar een makelaar?

Het verkopen/aankopen van een woning is altijd een grote stap, ongeacht of u een starter bent op de woningmarkt of al eerder een huis heeft gekocht/verkocht. Een professionele makelaar die u hierbij helpt en zorgt dat u samen de juist stappen zet kan belangrijk voor u zijn.  4×1 Makelaardij staat als makelaar bekend om zijn grote netwerk, persoonlijk contact en snelle doorlooptijd bij het verkopen van woningen.

Altijd bereikbaar

Als makelaar in de regio West-Friesland werken wij hard voor onze klanten. Dit betekent dat u uw makelaar ook altijd buiten kantoortijden kunt bereiken voor vragen en opmerkingen over de verkoop/aankoop van een woning. Onze makelaars zijn 6 dagen per week bereikbaar voor vragen, waardebepalingen en bezichtigingen; ook ’s avonds!

Breed netwerk

4×1 Makelaardij heeft een breed netwerk aan zoekende woningkopers. Dit resulteert bij sommige woningen in het feit dat ze niet eens op Funda of op onze website gezet hoeven te worden, omdat de koper simpelweg al in ons bestand zit.

Naast een breed netwerk aan woningkopers draagt ook een goede verkoopstrategie, uitstekende service en uitgebreid nazorg bij aan een uitstekende klanttevredenheid van ons makelaarskantoor.

No cure no pay

Indien u onverhoopt besluit uw woning uit de verkoop te halen, betaalt u bij 4×1 Makelaardij geen intrekkingskosten. Ongeacht de reden om uw woning toch niet te verkopen: u bent ons enkel opstartkosten (oa. Funda en fotografie) en eventuele advertentiekosten verschuldigd en geen boete omdat u uw huis toch niet besluit te verkopen. Als makelaar gaan wij graag een duurzame relatie aan met onze klanten en zullen een dergelijke keuze respecteren.

Wilt u eens kennismaken? Bel dan 0229-285170 en maak vrijblijvend een afspraak of bekijk onze korte video.

4x1 Makelaardij in Hoorn Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×