Makelaardij Hoorn

Breed netwerk, No Cure-No Pay, spreekt je dit aan?

Op zoek naar een makelaar?

Het verkopen/aankopen van een woning is altijd een grote stap, ongeacht of je een starter bent op de woningmarkt of al eerder een huis hebt gekocht/verkocht. Een professionele makelaar die je hierbij helpt en zorgt dat je samen de juist stappen zet kan belangrijk voor jou zijn. 4×1 Makelaardij staat als makelaar bekend om zijn grote netwerk, persoonlijk contact en snelle doorlooptijd bij het verkopen van woningen.

Altijd bereikbaar

Als makelaar in de regio West-Friesland werken wij hard voor onze klanten. Dit betekent dat je de makelaar ook altijd buiten kantoortijden kunt bereiken voor vragen en opmerkingen over de verkoop/aankoop van een woning. Onze makelaar is 6 dagen per week bereikbaar voor vragen, waardebepalingen en bezichtigingen; ook ’s avonds!

Breed netwerk

4×1 Makelaardij heeft een breed netwerk aan zoekende woningkopers. Dit resulteert bij sommige woningen in het feit dat ze niet eens op Funda of op onze website gezet hoeven te worden, omdat de koper simpelweg al in ons bestand zit.

Naast een breed netwerk aan woningkopers draagt ook een goede verkoopstrategie, uitstekende service en uitgebreid nazorg bij aan een uitstekende klanttevredenheid van ons makelaarskantoor.

No cure no pay

Indien je onverhoopt besluit jouw woning uit de verkoop te halen, betaal je bij 4×1 Makelaardij geen intrekkingskosten. Ongeacht de reden om jouw woning toch niet te verkopen: je bent ons enkel opstartkosten (oa. Funda en fotografie) en eventuele advertentiekosten verschuldigd en geen boete omdat je besluit jouw huis toch niet te verkopen. Als makelaar gaan wij graag een duurzame relatie aan met onze klanten en zullen een dergelijke keuze respecteren.

Wil je eens kennismaken? Bel dan 0229-285170 en maak vrijblijvend een afspraak of bekijk onze korte video.

4x1 Makelaardij in Hoorn Neem contact op

Dhr. Verdegaal

Hoorn

"Op alle vlakken was Corné van 4x1 makelaardij een topmakelaar. Hij was vlot en duidelijk in contact en informering, had accurate kennis van de lokale markt en heeft ons geweldig geadviseerd over de verkoop."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×