Makelaar Wognum

Woont u in Wognum en u wilt u woning verkopen?

Dit zijn 4 vragen die u zich van te voren af kunt vragen voordat u in zee gaat met een makelaar in Wognum.

Welke makelaar is actief in Wognum?

Donna van Dijk! De jongste makelaar van het team, dat ben ik! Van het begin tot het einde ken ik de procedure die hoort bij het verkopen van je huis. Op een hippe manier zorg ik er voor dat jouw huis er op een andere manier uit springt bij de kopers. Opvallen is de key! Al 24 jaar woon ik in Wognum en ken het hele dorp met mijn ogen dicht. De uurtjes dat ik niet in de buitendienst ben kun je mij treffen op kantoor en ben ik o.a. verantwoordelijk voor de koopaktes, woningteksten en het plaatsen van onze woningen op o.a. Funda en onze eigen website.

Wat doet een makelaar eigenlijk?

Een makelaar van 4×1 Makelaardij ontzorgt, zorgt voor de hoogste opbrengst van je huis en wij werken op basis van no-cure? no pay! Van de eerste kennismaking bij de vrijblijvende waardebepaling tot de bezichtigingen, het maken van de koopakte en tot aan het bezoek aan de notaris. Wij bieden maatwerk, zijn er altijd voor jou als verkoper, houden van korte lijnen en ontzorgen jou in het hele verkoopproces van het begin tot het eind, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Mochten je verhuisplannen onverhoopt toch niet doorgaan, geen zorgen bij ons betaal je dan geen courtage! Ideaal toch?

Wat kost het om een huis te verkopen?

De kosten van het verkopen van een huis is niet van te voren vast te leggen. Het hangt van meerdere factoren af zoals de grootte van het huis, de wensen van jou als verkoper en de waarde van de woning. We bespreken dit graag met jou tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek! Tijdens dit gesprek zullen wij ook de waarde van je woning berekenen. Na dit gesprek weet je precies wat je te wachten staat en kom je later niet voor onverwachtse kosten te staan.

Hoe gaat het verkopen van een huis in z’n werk?

Een huis verkopen dat doe je niet iedere dag en dat begrijpen wij als geen ander. Allereerst plannen we een vrijblijvende waardebepaling in. De makelaar komt bij je langs, je stelt je vragen. Wij leggen uit hoe het volledige traject in z’n werk gaat en vervolgens plaatsen we de woning op internet, we zorgen voor de bezichtigingen, begeleiden deze ook en bij een geïnteresseerde, voeren we de onderhandeling m.b.t. prijs en de voorwaarden. We stellen de koopakte op, houden de financiering in de gaten, controleren de akte van levering en zien elkaar weer bij de eindinspectie. Tussentijds zijn wij altijd bereikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen, zelfs in de avonduren en in het weekend.

makelaar Wognum Neem contact op

Phyllis Ruyter

Hoorn

"De eerste keer met de aankoop van een huis en nu met de verkoop van ons huis. Allebei de keren met heeft Corné ons perfect begeleid. Alle lof voor deze makelaardij! "

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×