Makelaar Venhuizen

4×1 Makelaardij voor de verkoop van uw huis in Venhuizen 

Wilt u uw huis in Venhuizen verkopen? 4×1 Makelaardij helpt u graag bij een snelle verkoop van uw woning. Wij hebben jarenlang ervaring opgebouwd in de makelaardij, waardoor wij net dat beetje meer voor u kunnen doen.

Uw makelaar in Venhuizen
Uw woning is niet het enige huis dat in Venhuizen te koop staat. Voor 4×1 Makelaardij juist een mooie uitdaging om de verkoop van uw woning goed aan te pakken. Kiest u voor 4×1 dan kiest u voor een makelaar die met een creatieve aanpak streeft naar een snelle en succesvolle verkoop van uw huis Wij werken transparant zodat u altijd weet waar u aan toe bent en hoe de ontwikkelingen er rond de verkoop van uw huis voor staan.

No cure no pay
Boekt onze makelaar geen resultaat? U betaalt dan ook geen intrekkingskosten. Indien de situatie zich voordoet dat u uw woning uit de verkoop haalt, dan bent u ons geen courtage verschuldigd. Een duurzame relatie met onze klant staat voorop, én niet te vergeten een snelle verkoop van uw huis.

Neem contact op

Carla Slinger

Midwoud

"Mijn huis ook verkocht tot volle tevredenheid en het was een prettige samenwerking met Corné van Dis! "

4/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×