Makelaar Medemblik

Bent u op zoek naar een betrokken makelaar?

Dan zit u bij 4x1 Makelaardij goed!

Makelaar Medemblik 
Bent u op zoek naar een betrokken, eerlijke en gedreven makelaar in Medemblik en omstreken? Dan zit u bij 4×1 Makelaardij goed. Onze aanpak is altijd persoonlijk en wij zijn helder in onze communicatie. Onze makelaars houden u dan ook altijd op de hoogte na elke bezichtiging en bij nieuwe ontwikkelingen.

Uw woning onder de aandacht
Zodra u uw woning wilt verkopen via 4×1 Makelaardij, dan zorgen wij ervoor dat uw woning professioneel wordt gefotografeerd. Vervolgens wordt de woning zo spoedig mogelijk online gezet. Daarnaast brengt de makelaar uw woning onder de aandacht bij potentiële kopers via diverse promotiekanalen. Hierbij kunt u denken aan advertenties in weekbladen en  op diverse social media kanalen.

Snel uw woning verkopen in Medemblik
Onze makelaars zetten graag nét dat stapje extra voor u om te zorgen voor een succesvolle verkoop. Bent u van plan om binnenkort uw huis in Medemblik en omstreken te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? De makelaars van 4×1 helpen u hier graag bij! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Phyllis Ruyter

Hoorn

"De eerste keer met de aankoop van een huis en nu met de verkoop van ons huis. Allebei de keren met heeft Corné ons perfect begeleid. Alle lof voor deze makelaardij! "

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×