Makelaar Hoorn

Uw woning verkopen in Hoorn?

Bij ons staan u en uw woonwensen centraal en doen wij net dat stapje extra!

4×1 Makelaardij is al ruim 12 jaar uw makelaar in Hoorn en omgeving. Het team van 4×1 Makelaardij staat voor persoonlijk contact, een hoog service niveau en een goede bereikbaarheid. Bij ons staan u en uw woonwensen centraal en doen wij net dat stapje extra!

Vrijblijvend advies van onze makelaar

Zoekt u een betrouwbare en enthousiaste makelaar in Hoorn of omgeving om uw woning te verkopen of voor de aankoop van een nieuwe woning? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij u vertellen waarom wij al ruim 6 jaar dé uitstekende makelaar van Hoorn zijn.

De VOC stad Hoorn

De gemeente ligt bij het Hoornse Hop aan het Markermeer. Het ligt zo’n 40 kilometer ten noorden van Amsterdam en 15 kilometer van Enkhuizen. Hoorn heeft ruim 73.000 inwoners en is een bruisende stad waar je geweldig kunt shoppen, stappen en socializen. Geniet van een monumentaal centrum met moderne voorzieningen, waarin toonaangevende winkels en trendy restaurants voor een sfeervol straatbeeld zorgen.

Bent u op zoek naar een makelaar in Hoorn dan bent u bij 4×1 Makelaardij aan het juiste adres. Bel 0229-285170 voor een vrijblijvend gesprek of vul onderstaand formulier in.

Neem contact op

Mevrouw Moody

Enkhuizen

"Doortastende verkooptips en veel inspraak over het verloop van de verkoop van mijn huis! "

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×