Huis verkopen in Drechterland

Veel ervaring - positieve klanten - transparant

Volop kennis van de huizenmarkt in Drechterland
Stel: je speelt met de gedachte om jouw huis in Drechterland te verkopen, hoe pak je dit dan aan? Allereerst neem je contact op met 4×1 Makelaardij! Met meer dan 15 jaar ervaring in Drechterland en omstreken kennen wij de markt en de omgeving als onze broekzak. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij met jou de stappen van het verkooptraject door en werken vervolgens aan een snelle verkoop van jouw huis in Drechterland.

Snel jouw huis in Drechterland verkopen
Kies je voor 4×1 Makelaardij dan kies je voor een snelle verkoop van jouw huis in Drechterland! Wij benaderen het verkoopproces op een creatieve manier, zetten meerdere kanalen in zoals ons ruime zoekersbestand en onze social media. Wij maken een uitgebreid, uniek verkoopplan en zorgen ervoor dat jouw huis in Drechterland volop onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Gratis waardebepaling
Wil je jouw plannen om jouw huis te verkopen concreter maken, maar heb je geen idee van de waarde van jouw woning? Wij voeren een gratis waardebepaling uit zodat je beter zicht hebt op de waarde van jouw huis én de mogelijkheden voor de toekomst.

Neem contact op

Dhr. Commandeur

Benningbroek

"Het contact was vriendelijk zeer klant gericht en duidelijk. Heeft ons goed geholpen. Alles liep boven verwachting."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×