Huis verkopen in Drechterland

Veel ervaring - positieve klanten - transparant

Volop kennis van de huizenmarkt in Drechterland
Stel: u speelt met de gedachte om uw huis in Drechterland te verkopen, hoe pakt u dit dan aan? Allereerst neemt u contact op met 4×1 Makelaardij! Met meer dan 15 jaar ervaring in Drechterland en omstreken kennen wij de markt en de omgeving als onze broekzak. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij met u de stappen van het verkooptraject door en werken vervolgens aan een snelle verkoop van uw huis in Drechterland.

Snel uw huis in Drechterland verkopen
Kiest u voor 4×1 Makelaardij dan kiest u voor een snelle verkoop van uw huis in Drechterland! Wij benaderen het verkoopproces op een creatieve manier, zetten meerdere kanalen in zoals ons ruime zoekersbestand en onze social media kanalen. Wij maken een uitgebreid, uniek verkoopplan en zorgen ervoor dat uw huis in Drechterland volop onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Gratis waardebepaling
Wilt u uw plan om uw huis te verkopen concreter maken, maar heeft u geen idee van de waarde van uw huis? Wij voeren een gratis waardebepaling uit zodat u beter zicht heeft op de waarde van uw huis én de mogelijkheden voor de toekomst.

Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×