Huis verkopen in Bovenkarspel

Vraag Corné van Dis om vrijblijvend advies! Hij kent de woningmarkt in jouw omgeving.

Succesvolle verkoop van jouw huis
Iedere woning is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij weten precies wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van de woningmarkt in Bovenkarspel. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid verkoopplan opstellen om vervolgens jouw huis zo snel mogelijk en succesvol te verkopen.

Huis in Bovenkarspel snel verkocht
Wij brengen jouw huis zoveel mogelijk onder de aandacht bij potentiële kopers. Via diverse promotiekanalen en met ons verkoopplan zullen wij alles in het werk stellen om jouw woning in Bovenkarspel zo snel mogelijk te verkopen.
Onze moderne aanpak heeft al veelvuldig tot een succesvolle en snelle verkoop geleid. Wij gaan ervan uit dat wij jouw huis succesvol kunnen verkopen. Wij werken daarom ook op no cure no pay basis. Mocht je jouw huis bij ons uit de verkoop halen, dan betaalt u geen intrekkingskosten.

Vrijblijvend advies en waardebepaling
Heb je geen idee wat de waarde van jouw huis is? Dan kun je door onze makelaar Corné van Dis een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Hierdoor krijg je inzicht in de waarde van jouw woning. Corné adviseert je graag! Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend advies en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

C. Koelewijn

Zwaag

"Corné heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is vriendelijk en goed bereikbaar en helpt waar hij kan. Ook het team op kantoor is vriendelijk en behulpzaam."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×