Huis verkopen in Bovenkarspel

Vraag Corné van Dis om vrijblijvend advies! Hij kent de woningmarkt in uw omgeving.

Succesvolle verkoop van uw huis
Iedere woning is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij weten precies wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van de woningmarkt in Bovenkarspel. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid verkoopplan opstellen om vervolgens uw huis zo snel mogelijk en succesvol te verkopen.

Huis in Bovenkarspel snel verkocht
Wij brengen uw huis zoveel mogelijk onder de aandacht bij potentiële kopers. Via diverse promotiekanalen en met ons verkoopplan zullen wij alles in het werk stellen om uw huis in Bovenkarspel zo snel mogelijk te verkopen.
Onze moderne aanpak heeft al veelvuldig tot een succesvolle en snelle verkoop geleid. Wij gaan er van uit dat wij uw huis succesvol kunnen verkopen. Wij werken daarom ook op no cure no pay basis. Mocht u uw huis bij ons uit de verkoop halen, dan betaalt u geen intrekkingskosten.

Vrijblijvend advies en waardebepaling
Heeft u geen idee wat de waarde van uw huis is? Dan kunt u door onze makelaar Corné van Dis een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Hierdoor krijgt u inzicht in de waarde van uw woning. Corné adviseert u graag! Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend advies en wij nemen contact met u op.

Neem contact op

Dhr. Schumacher

Avenhorn

"Contact met makelaar verliep weer prima. Heldere uitleg van verkoopproces en geen verrassingen nadien. "

4.5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×