Gratis aankoopmakelaar!

20 april 2020

Het is tijd voor de toekomst!

Misschien is het momenteel wel de perfecte tijd om de volgende stap in uw wooncarrière te zetten. Aan huis gekluisterd zitten, betekent namelijk niet dat we stil moeten staan. Juist nu heeft u de tijd om zich in de woningmarkt te verdiepen en dromen te verwezenlijken. De verkoopprijzen zijn goed en de rente is nog laag. Kortom, pak uw kans voor de dagelijkse drukte van werk, vereniging en visite ons weer gaat domineren.

Gratis aankoopservice
Wordt de woningmarkt beïnvloedt door de veranderingen in de economie van vandaag de dag? Nou, eigenlijk niet. De krapte op de woningmarkt blijft immers bestaan. Daar verandert een virus niets aan. Het enige verschil is dat potentiële kopers soms tijdelijk een pas op de plaats maken. Maar waarom eigenlijk? In deze tijd van thuis zijn, hebben mensen juist de rust om zich eens goed op de woningmarkt te oriënteren. De rente is nu nog laag en niemand weet nog wat het effect van een stagnerende economie daarop heeft. We kunnen er wel vanuit gaan dat de rente in de toekomst gaat stijgen. Maar een ding is duidelijk, de vraag naar woningen blijft net zo groot.

“De vraag naar woningen is in deze omgeving zeer goed te noemen,” weet Corné van Dis, makelaar bij 4×1 Makelaardij. “In ons uitgebreide bestand staan behoorlijk meer ‘zoekende partijen’ dan ‘verkopende partijen’. De vraag is net zo groot als altijd. We zien alleen dat mensen een beetje afwachtend zijn. Hoewel we voor elke woning die te koop staat nog steeds bezichtigingen inplannen, zijn het er wel iets minder dan een paar weken geleden. Het blijven natuurlijke bizarre tijden. Als makelaar doen we er daarom alles aan om mensen hierbij te helpen en te ontzorgen.”

“Als tijdelijke actie bieden we gratis onze service als aankoopmakelaar aan,” vult collega Edward Roozendaal aan. “Dit betekent dat er geen kosten zijn verbonden aan onze begeleiding bij de aankoop van een woning wanneer iemand ook via ons kantoor zijn of haar woning verkoopt. Het maakt ons daarbij niet uit of men eerst een andere woning wil aankopen of juist eerst de eigen woning wil verkopen. Een mooie actie waarmee men deze dagen aardig wat kan besparen. We gaan de uitdaging graag samen aan.”

Meer informatie? Of vragen? Bel dan naar 0229-285170 of mail naar info@4×1.nl.

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×