Disclaimer 4x1 Makelaardij

De website van 4x1 Makelaardij is met zorg samengesteld. Maar het is mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen
4x1 Makelaardij heeft het recht zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links
De website van 4x1 Makelaardij bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. 4x1 Makelaardij is niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intellectueel eigendom
De teksten van de website 4x1 Makelaardij mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op een  andere wijze worden gebruikt. Het eigendomsrecht van o.a. teksten, ontwerp, foto’s en logo’s ligt bij 4x1 Makelaardij te Hoorn.