Wanneer Stille verkoop en hoe werkt het? 4x1 Makelaardij vertelt.

Wilt u de verkoop van uw woning (nog) niet aan iedereen bekend maken, of heeft u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing voor mensen die, om welke reden dan ook, (nog) niet willen dat iedereen weet dat de woning te koop staat. Wij informeren u graag over de voordelen van stille verkoop. 

Ook uw woning is welkom! 
Bij 4x1 Makelaardij zijn alle woningen welkom, ook woningen in de stille verkoop. Bij ons betekent stille verkoop: een woning die te koop staat, maar die nog niet bekend is bij derden. U vindt deze woning dus niet op internet of in onze etalage. Ook staat er geen ‘Te Koop’ bord in de tuin van het huis. Alleen de makelaar weet van uw verhuiswensen en hij kan deze kennis inzetten bij vragen vanuit zijn netwerk. Een makelaar met een groot bestand van woningzoekers is dan ook een must bij een woning in de stille verkoop. Het zoekersbestand van 4x1 Makelaardij wordt dagelijks aangevuld. Juist vanuit dat netwerk kan de koper van uw woning komen.

Hoe werkt het?
Eén van onze makelaars komt vrijblijvend bij u langs en legt u onze werkwijze uit. U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar de koper. Kortom: u heeft alles al geregeld om uw woning te verkopen en u bepaalt zelf wanneer. 

Waarom stille verkoop? 
Kiest u voor stille verkoop, dan heeft dit meerdere voordelen:
1. U heeft geen bord in de tuin;
2. U maakt geen advertentiekosten;
3. Meer rust door minder bezichtigingen; 
4. Geen mensen die buiten de makelaar om ‘een kijkje komen nemen’ door langs uw huis te rijden.

Uw makelaar zoekt naar de koper en zorgt voor bezichtigingen waarbij de kans groot is dat het gaat om een mogelijke match. Er gaat dus over het algemeen wat meer tijd overheen, maar de kans op direct succes is groter! En u heeft alle tijd om u voor te bereiden op het moment van verkoop. Verandert u toch van standpunt? Dan is de overstap naar actieve verkoop alsnog zo gemaakt. 

Een potentiële koper en dan?
Gefeliciteerd! Uw makelaar heeft een geïnteresseerde gevonden voor uw woning. Dat is goed nieuws. Ook nu bent u aan zet. De makelaar laat de potentiële koper uw woning zien en in samenspraak met elkaar wordt zo mogelijk de verkoopprijs bepaald en de daadwerkelijke datum van de verhuizing. Deze manier van uw woning verkopen biedt u veel rust, tijd met toch de voordelen van een gedegen afhandeling door een makelaar.

Overtuigd van de voordelen van stille verkoop in uw situatie? Bel of mail vandaag nog voor een vrijblijvende waardebepaling naar 0229-285170 of info@4x1.nl. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen