Wat is stille verkoop en hoe werkt stille verkoop?

Denkt u er erover om uw huis te verkopen? Maar wenst u niet direct een bord in de tuin? Denk dan eens aan de optie van stille verkoop. Dé oplossing voor mensen die geen haast hebben of niet willen dat iedereen weet dat hun woning te koop staat. Om welke reden dan ook. Bij 4x1 Makelaardij informeren wij u graag over de vele voordelen van stille verkoop.

Wat is stille verkoop? 
Onder stille verkoop verstaan we dat een woning te koop staat, maar nog niet bekend is bij derden. Dit pand komt dus niet in de etalage en staat niet op internet. Ook staat er geen ‘Te Koop’ bord in de tuin. Alleen de makelaar weet van de verhuiswensen van de klant en hij kan deze kennis inzetten bij vragen vanuit zijn netwerk. Een makelaar als 4x1 Makelaardij - met een groot bestand woningzoekers - is dan ook een must bij stille verkoop. Het zoekersbestand van 4x1 Makelaardij wordt dagelijks aangevuld. Juist vanuit dit netwerk kan de koper van uw woning komen.


Hoe werkt stille verkoop?
Eén van onze makelaars komt vrijblijvend bij u langs en legt u tijdens een gesprek de werkwijze uit. U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar potentiële kopers.

Daarbij zorgen wij dat er alleen bezichtigingen plaatsvinden met mensen, waarbij een mogelijke match vrijwel zeker is. Er gaat dus over het algemeen wat meer tijd overheen, maar de kans op succes is groter! U heeft alle tijd om u voor te bereiden op het moment van verkoop. Verandert u toch nog van standpunt? Dan is de overstap naar actieve verkoop alsnog zo gemaakt.

Een potentiële koper en dan?
Wanneer uw makelaar een geïnteresseerde partij heeft gevonden voor uw woning bent u aan zet. De makelaar regelt een bezichtiging van de woning. In samenspraak met u en de potentiële koper wordt zo mogelijk de verkoopprijs en de datum van overdracht bepaald. Deze manier van verkopen biedt rust en resultaat. Zo heeft u toch de voordelen van een gedegen afhandeling door een makelaar, maar houdt u zelf de regie in handen.


De voordelen op een rij

  • Geen advertentie- of reclamekostenStille verkoop is een van de specialisaties van 4x1 Makelaardij in Hoorn
  • Geen bezichtigingen van ‘nieuwsgierigen’
  • Minder bezichtigingen die geen resultaat opleveren
  • Geen last van mensen die langs uw huis rijden
  • Geen bord in de tuin.

Overtuigd van de voordelen van stille verkoop? Bel vandaag nog voor een gratis waardebepaling met 4x1 Makelaardij: 0229-285170.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring