Een gratis waardebepaling? Plan deze vandaag nog in!

Wat is een gratis waardebepaling precies?
Overweegt u om uw woning of appartement te verkopen? Het plannen van een vrijblijvende waardebepaling is de eerste stap. Zo kunt u kennis maken met één van onze makelaars en u weet precies wat u te wachten staat.
 
Invulling waardebepaling
Tijdens het gesprek zal de makelaar een ronde maken door uw huis en aan de hand van een marktanalyse de waarde bepalen. Deze waarde is een indicatie en is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. De makelaar bespreekt met u onze werkwijze en uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen. 

De marktwaarde
De waarde van uw woning is afhankelijk van de woningmarkt. Deze markt is altijd in beweging. Als je geen expert bent is het dus best lastig om in te schatten wat uw huis nú waard is. Onze makelaars, met hun jarenlange ervaring, gespecialiseerd in West-Friesland, kennen de woningmarkt van Hoorn en omgeving zeer goed. Daardoor kunnen zij u een realistische indicatie geven van de marktwaarde van uw woning. 

De voordelen van een waardebepaling bij 4x1 Makelaardij
* Inzicht in de waarde van uw woning
* Gratis en geen verdere verplichtingen
* Objectief en onafhankelijk
* Eerlijk advies
* Tips voor de juiste verkoopstrategie.

Afspraak maken
Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Bel of mail ons dan. Onze makelaars Corné van Dis of Edward Roozendaal komen graag bij u langs. Bel voor een afspraak naar 0229-285170 of vul het formulier in. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring