Een vrijblijvende waardebepaling? Plan deze vandaag nog in!Overweegt u om uw woning te verkopen? Of heeft u al besloten uw woning of appartement te verkopen? Een vrijblijvende waardebepaling is in beide situaties een goed begin, dan weet u precies wat u te wachten staat. Let goed op: Een taxatie van uw woning is iets anders dan een vrijblijvende waardebepaling.

Heeft u de afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling gemaakt? U kunt hiervoor een aantal dingen zelf voorbereiden. Stel alvast een lijstje op van de dingen die u wilt weten. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een verkoopoverdracht, de werkwijze van een verkoop, zet alle onduidelijkheden op papier. Het is belangrijk om volledig geïnformeerd aan de verkoop van uw woning te starten. Zorg ervoor dat kleine gebreken zijn aangepakt, het huis opgeruimd en netjes is en dat het bezoek van de makelaar rustig verloopt. 

Invulling waardebepaling
Onze makelaar kijkt door de ogen van een potentiële koper naar uw woning of appartement. De makelaar weet uit ervaring wat de geïnteresseerde kijker mooi vindt, wat de reacties op een woning zijn en hoe u met uw woning een goede eerste indruk bij de kijker kunt achterlaten. In een waardebepaling wordt met deze aspecten rekening gehouden. Een goed onderhouden en nette woning is dus van groot belang.

Afspraak maken
Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Bel 4x1 Makelaardij voor een vrijblijvende waardebepaling. 
Onze makelaars Corné van Dis en Edward Roozendaal komen graag bij u langs. Bel voor een adviesgesprek naar 0229-285170 of vul formulier in. 

Waardebepaling plannen?
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring