U gaat een huis kopen en zoekt een aankoopmakelaar? 4x1 Makelaardij is er voor u.

4x1 Makelaardij: Uw aankoopspecialist 
Bij het kopen van een woning komen een aantal zaken kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging, tot het uitbrengen van een bod. Deze woning is aangekocht met behulp van een aankoopmakelaar van 4x1 MakelaardijHet is verstandig tijdens dit traject te kiezen voor iemand die hier verstand van heeft. Een specialist die dagelijks met aan - en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. De makelaars van 4x1 Makelaardij hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningaankopen. Samen met u vinden zij de ideale woning!

Bezichtiging
Zodra u een woning op het oog heeft maakt u een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging kunt ú de sfeer van de woning proeven en beoordelen of de ruimtes en de buurt u aanspreken. Uw 4x1 Makelaar let vooral op de bouwkundige staat en of de vraagprijs marktconform is. Over deze en andere belangrijke aspecten adviseren wij u graag!

Aankoop
Als u besluit om over te gaan tot aankoop van de woning dan voeren wij, namens u, de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen. Ook regelen wij de datum van overdracht en beoordelen we de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend nemen wij deze uitgebreid met u door voordat u deze tekent.

Overdracht
Wanneer de dag is gekomen dat de woning uw eigendom wordt dan staan wij u bij tijdens de eindinspectie. We beoordelen of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Ook begeleiden wij u bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Nazorg
Wanneer u na de overdracht op problemen stuit, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij helpen wij u graag om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Ook hebben wij voor u een handige woningplanner beschikbaar. Vraag deze gratis bij ons aan via: info@4x1.nl. 

4x1 Makelaardij werkt op basis van no cure-no pay. Dit betekent dat u alleen voor de aankoopbegeleiding betaalt als de door u gewenste woning daadwerkelijk is aangekocht.

Kies voor de deskundige aankoopbegeleiding van 4x1 Makelaardij. Bel ons op: 0229-285170. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring